Puding Jagung l Kami seFamily memang Antu Jagung!



tak kira lah jagung rebus ke, jagung bakar, bubur jagung, puding jagung, pendek kata semua yang berasaskan jagung memang feberet we all..

hari ahad lepas sempat buat puding jagung untuk berbuka.. ye la, mak mertua datang berbuka kat umah.. harusla buat desert skit kan? lagi pon puding ni mak mertua i punya feberet jugak. ^___^

 nyum.nyum...


 dapat 2 bekas... sebekas dah kasi mak metua bawak balik.


makan sejuk² adalah sangat heaven!


sape nak resepi tu, sila google la ek! senang gilaaaa kot nak buat puding ni!

10 comments:

BabyIntan said...

Kita sekeluarga pon sukeeee mkn puding jagung! Mmg senang banget kan resepi dia, yg penting rasanya pon...yum yum...sedap :D

BabyIntan’s latest n3:
Cik Arissa Berkebaya Di Pagi Raya!
Faces Of Cik Arissa!
Siapakah Gerangan Pemakai Bunga Ini?

eima said...

pesal senang kot plak nih... ko wat ke sape wat...

MRS. K said...

BabyIntan ~ sama la.. sodap..

MRS. K said...

eima ~ oii..oii.. mestila aku buat. dah tu nak suh sape buat.. try ko google resepi.. senang giler ok

MRS. K said...

eima ~ oii..oii.. mestila aku buat. dah tu nak suh sape buat.. try ko google resepi.. senang giler ok

@e_da said...

adushh sedapnya.. mika's fav.. harus ku google gak

Ya ALya said...

kalau senang boleh gak cube buat ni.......

♥cikmOt♥ said...

ko kan menantu kesayangan...haruslah amik hati mak tua kan...

sib baik hubby aku anak yatim piatu...so aku tak perlu wat pepe...lagipun aku tak reti nak wat puding jagung tu...boleh???

hahaha...semputtttt

Elyn Sani said...

mmg sedap!!! aritu dh buat. ni tgk entry u ni rase2 esok nk buat lai..... nyum nyum

deelira@deeliraz said...

hahaha.. teringat puding jagung ku yang manis gara2 tersalah resepi ;)

kay, igt x? hehe..