Raya di Key Ell best tak???


mood swing nih!





taon ni taon ke 4 aku beraya sebagai seorang isteri...
dan buat pertama kali jugak aku AKAN beraya di kolumpo..

perasaan????

berdebar kot! tak dapat bayang cane beraya di kolumpo!!

arggghhhhhhhhhh...........

orang KL, meh habaq mai korang selalu raya ke mana? soping complex kah???

tapi, petang raya tu jugak aku nak ajak laki aku balik Tepeng! tak kira! tak pon, pepagi lepas salam² sedara-mara terus pecut balik kampong... aci???? tsktsktsk....


p/s : boleh laki aku cakap ari sabtu ahad b4 raya tu die nak pegi kerja buat overtime??? adehhhh.... 


note : my hubby orang Gombak, mak mertua orang KAMPONG Pandan! sekian.

21 comments:

mama tisya said...

naper kena ry kl?tk dpt cuti ke?kita tk pernh lg ry kt kl kalo raya puasa..kalo ry haji biasa la

eima said...

o0o ko raya belah laki ko ek ... hahaha
nasib..nasib...
tp dgr cite nk baring atas jln raya pun keta sempat elak ko...

buat pe bj raya meletop takat raya KL beb ... balik kg la.....

Cik Kamoo said...

raya kt kolumpo tak best....cukuplah sekali merasa...huk huk

syariza09 said...

patutla sedih, first time yer..I dh 4 kali u raya d kL. kalo nk rasa meriah, mlm raya tu gi ler merayap di jln TAR...mmg masa tu happening giler.

pagi raya, kalo nk best gi semayang raya kt masjid KLCC, artis rajin solat situ..pas solat, ada mkn2 raya kt ctu

pastu wat la aktivi ngan family masing...meh la kg baru..dtg rumah mil I ok

.::Lynn::. said...

sangat tak best... dah pernah rasa.. lepas sembahyang raya, kami cabot balik kg...

ummiaqeef said...

same ler tahun ni raya belah hubby dulu kat dengkil. bese raya ke-2 baru balik johor..

eh ko kata tiap2 tahun beraya kat kg ko?

Sufia Mahzan said...

Rayalah kat umah Agong. Nanti update ler dgn gambo Permaisuri. I like!

MRS. K said...

ummiaqeef ~ ye ler.. 3 taon lepas raya kt kg aku jer.. huhu

MRS. K said...

Sufia Mahzan ~ boleh ek?

INTAN said...

hahahaaaaa samala kitaaaaa....dah start sayu2 dah niiii

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Kak K, Kampugn Pandan? kampun jugak tuu ;p

sofea fayyadh said...

salam
saya penah raya kat putrajaya..p alamanda raya pertama tu, sunyi sepi..sayu nya hati. rasa jam jam tu jugak nak p balik kedah. tapi sekali tu saja.tahun berikutnya pujuk jugak, dapat la balik kg lepas sembahyang raya.

atanayuiman @ Jue said...

Malam raya gi jalan TAR. jualan murah2 gilerrrr..! mcm2 ragam org shopping lasrt minit.. memang havoc! tapi, jgn bw keta sebab sure jem!..

esok nya raya, kl pasti sunyi pulak.. hehe

hyazz said...

ahaksss...ambik laaa... merasa ler beraya ngan mak mertua dulu...hehehe... kya dah selalu dah...tak heran

bukhairiah said...

sama la kite mrs k..ummi pon rayer gombak..mr bubu org taman desa minang...moh le dtg..kite pon ptg raya gak nk lik muar..hehehe ni no kitr 012-6905947

mrs.ecam said...

alahai cian....rye ni la nk rs jem kt kawasan kg yg tenang tu...kt KL plak ni la msnyer nk rs lengang yg bleh baring atas jlnrye....nk suping pong amannn jek....tp aku x pnah rs kt KL....dh mmg mk bpk MIl sume duk kg kn...pekehal plak nk rye kt KL...hikhik

mrs.ecam said...

alahai cian....rye ni la nk rs jem kt kawasan kg yg tenang tu...kt KL plak ni la msnyer nk rs lengang yg bleh baring atas jlnrye....nk suping pong amannn jek....tp aku x pnah rs kt KL....dh mmg mk bpk MIl sume duk kg kn...pekehal plak nk rye kt KL...hikhik

Ya ALya said...

ALA SIANNYER......BERAYA KT kl MEMANG TAK SAMA DGN KT KPG....KPG TOTAP MERIAH......

Bionic women said...

harini dalam sejarah bila x ikut turn, tahun lepas raya pahang dah, tahun ni raya pahang ag..
hahaha..aci x?

Elyn Sani said...

Meh org yg dr kecik raya kat KL tlg jawabkan. Best!

Nak buang masa, mlm raya try la pi jln TAR seronok woo.

yatt said...

ok per malam raya keluar2 la mesti best lengang je jalan... hehe tak pun pegi jalan TAR...