Child Education


pejam celik-pejam celik dah pertengahan September... bape bulan lagi nak masuk 2012!!!!! cepat sungguh masa berlalu..... ermmm.......

tahun depan Hadif umur 4 taon! 4 taon??? dah besarrr anak ibu.... skang hadif umur 2 tahun 10 bulan. bulan November ni 3 tahun suda..

so, dah start la aktiviti meriki sekolah untuk si hadif... for now aku anta hadif kat umah pengasuh lama die - since baby. nasib die still kenal mama Yan, so takde masalah cari pengasuh masa pindah ari tu.

aku ingat nak anta Cendiakawan kat Presint 18 ni. ramai kawan² anta anak dorang kat situ.. selain tu aku ingat nak anta Kemas - tapi half day pulak. belah petang kena anta kat pengasuh. so, dah jadi banyak keje. 

buat masa skang masih lagi mencari sekolah yang sesuai di sekitar Putrajaya ni. so kepada kengkawan kat sini, ade nak rekemen tak skolah lain??? tq

9 comments:

Haslinda said...

alamak,tersama plak entry kita :P pikiaq pasal skul anak

Puteri Satu said...

AKAK pun macam nak riki2 sekolah kat putrajaya je untuk Aqilah... coz next year.. dia dah pun berumur 5 tahun... harus ke sekolah.. tak boleh main2 lagi...

eima said...

anto je kat taska anak aku ngan CM ... fahim dah terer baca ABC + 123

cuma die tu pemalas + malu kucen je bila tanya die tanya kite balik...

Qhaifa Nur said...

bagus lah dah survey nnti senang...

azu said...

rasa sekejap je anak2 membesar kan..semoga jadi anak yg soleh!;)

syariza09 said...

baguih2...nanti kita tgg respon org lain plak

MRS. K said...

eima ~ anak aku pon dah boleh wei.. taska lama ada ajar

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

farisyah jue hantar kat taska JPA je..sebab jue taknak dia jauh pada jue...maklumlah apa2 kecemasan senang sebab farisyah bukan sihat mcm org lain...

tapi cendiakawan adalah best sekolah yang cik jue dengar org duk cerita kat opis nie...
tulah tahun depan cik jue ingat nak hantar dia kat sana gak kalu tak dapat pra sekolah...

♥cikmOt♥ said...

terpulang pada ko la...
aku puashati ngan taska skang...si kakak dah bleh menulis nama sendiri, dan mengeja perkataan yang senang...oklah tu...

tahun depan aku target dia dah leh membaca...