Merah menyala di Pagi Syawal



Syawal pertama kami di Sungai Merab, umah arwah nenek hubby... ada dua family je berkumpul. yang lain semua kat umah masing²/family. ye lah, sedara-mara hubby semua dok dekat² jek area KL-Bangi-Kajang. so, petang skit baru dorang berkumpul ramai² kat situ.

pagi raya macam biasa... bangun, mandi, kemas ape yang patut, then lepas sarapan baru kumpul kat ruang tamu - upacara salam berkaut... ngehngeh....

 hadif in red... merah hati!


 ibu in red jugak - merah cili berapi!


RED family     ^_____*

ralat ohhh rasa hati ni... masa dok bergambo ramai² tu boleh pulak terlupa nak snap pic kami bertiga!!! dalam kereta baru sempat nak bergambo anak-beranak! adehhh.... sibuk dok tangkap gambar orang, gambo family sendiri terlupa sudah!!!!! haii la nasib.... takpe la, gambo dalam kete pon, kete lah! asal ade gambo beraya bermerah bertiga... huhuhuh

15 comments:

MrS. F!zA said...

cantik! ahaks.. moh photoshoot raya ngan hubby ai.. auwww!

anis said...

Merah tahun ni ye

bonda dadif aka akish said...

same hadif adam... red!!!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

kita sama kaler larr..kalau terjumpa aritu, sure leh jd satu family dah..:)
tp lnda x upload lg gmbr raya..

Nad @ MamaZakwan said...

hadif suke pakai songkok gitu ek?
sama ngan zakwan la.. :)

MRS. K said...

MrS. F!zA ~ mak teringin jugak noks! tunggu...

MRS. K said...

anis ~ yep! taon lepas merah jugak.. merah jambu! huhu

::NureeN:: said...

merah nyerr... sama ngan tema kak nureen ngan asben dia.. kami x pernha lagi tema clr ni.. meriahkan clr terang2 gini ;p

Ya ALya said...

cantik.......

dilazfamily said...

merah mak ngah..tahun nie banyak warna merah

♥cikmOt♥ said...

beselah weii...kadang2 memang terlupa nak snap gambar famili sendiri...ko lum nengok gambar famili aku lagi...hubby aku kai kain pelikat ja...sebab baru balik dari solat hari raya terus aku paksa amik gambar...tak sempat dia nak tukar seluar tau...hehehe

ibu MZW @ farah idayu said...

samalah kita merah nyala pagi raya huhu...ramai plak tema merah tahun nih yer ;)

eima said...

centek la ko ...
pandai hadif amik gambo ... comey

ummiaqeef said...

same la..x byk gambo..sob..sob..sob..

kayyana said...

wah merahnyerrrr... hehehehe... selamat hari raya mr & mrs kay.