Nuffnang!

.


oh, smalam kan tak boleh check earning kat nuffy.. then, awal pagi tadi pon aku check still tak boleh... dalam kui 11.30 am aku try cek lagi - dah boleh pong!! ade pulak die kasi 2 ketul BE kat personal blog aku nih.. dalam bulan lepas n bulan ni aku pasan dah 4-5 ketul BE masuk kat blog contest yang suam² kuku tu jek.... adeh.. alamat tak bergerak la earnings tu kalau dok lam tu.. huhuuh....

nyway, tq nuffy! #hugs..


4 comments:

azu said...

tahniah dpt BE..mmg best..bukan senang nk dpt tu..
jom singgah2 entry baru azu di BamBam2u!tq
http://bambam2u.blogspot.com/2011/09/5-tanda-tanda-anak-anak-berpotensi.html

|| NaFiRaa || said...

masyukkkkk... meriah jek tgk BE banyak cam tuh..

eima said...

klu kat blog contest tu earning paling tinggi aku rasa 40sen je kot.... byk plak tu yg running...

Lelaki Ini said...

hahaha
sama la..
kat blog no 2 yg jarang update la..
BE nak sggah byak..