Saya sangat lemau pagi ini, oleh itu saya makan nasi goreng!

.
selamat pagi sayam-sayam semua......

nasi goreng kampung masak untuk dinner malam tadi. ada lebih, so tapaw makan pagi ni. ^___*


lemau giler kan uolls pagi ni? cuti 3 hari rasa tak cukup! nak lagi! nak lagi!!!


wahai cik mood, ke mari kau!


8 comments:

@e_da said...

sedap tgk nasi tu... mrs K.. eida dah reply email tu pada hari yang u email.. takpela i bagi kat sini password tu ek... ni psd nya : Ceritasaya

hyazz said...

yum yum.. kami pon makan nasi goreng macam u jugak..tapi cafe's made..hahha

♥cikmOt♥ said...

deco tu tak tahann...hahaha

eima said...

siap berdeco nasi goreng smlm ..muhahaha

ko mkn ke daun tu K ??

MRS. K said...

biasa la, aku kan ala² hotel. muahahah.. oi, daun sup boleh la makang!

hajarus said...

wah nampak sangat menyelerakan nasi goreng kg mrs k ni...

Ya ALya said...

tiap2 hari cuti,tapi gaji masuk je bulan2.....bestnyer......

InaAchik said...

nasi goreng pon sodappppppppp...