Sayang nak lepaskan....



hello cayang-cayang semua... selamat berSabtu!

banyak ke open house yang korang nak terjah ari ni???

aku ade 1 jemputan je tapi nak kena setel kan satu hal ni dulu...


umah kami yang dibeli tahun 2008

budak² students yang nak sewa umah kami akan masuk ari ni.. so, nak setelkan urusan serah umah ni kat dorang dulu... aku harap dorang leh jaga umah aku ni dengan baik. agreement semua aku dah siapkan. dan hopefully dorang ikut la segala yang tertulis dalam tu.. kalau ingkarrrr???? siapppp la! huhuhu...

sebulan sekali aku akan buat sportcheck dalam rumah! muahahaha.... itu yang tertulis dalam agreement, nak taknak dorang kena sign jugak. huhuhu...


ok la... got to go... bubye dan selamat makan.makan.makan.

4 comments:

Teratak Hami said...

Salam,
Rumah cantik, kenapa tak sewakan kat family? Kekadang students tak jaga sgt. Tapi bagus ada agreement, atleast dorang tak buat sesuka hati.

Ya ALya said...

harap di jaga dgn baik umh tu.......

e.l.i.z.@ said...

eh napa bg sewa? awk beli umah baru ek?

Nad @ MamaZakwan said...

umah katne ni?
cantek
sayang sewa kat students..dok reramai takut tak terjaga,huhu (sbb dh ade pengalaman!!!)