Selesa dengan yang LAMA...



pagi ni bukak belog, die kuar format baru lah! try jugak explore, tapi cam tak best!! nasib boleh switch ke format lama....

erm... erm... suka yang lama jugak!!!

Album dekat Facebook pon dah bertukar! tak best langsung.. tak puas mata memandang....


p/s : kekadang perubahan tu elok, tapi klu sampai menyusahkan tak best jugak! ye dak?

6 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

btul, btul btul..! ^_^

selaamt hari raya maaf zahir batin! :)

eima said...

betui2 ...
aku tak switch pun ...sbb aku usha sama cam draft blogger tu... tak mo

eB ezrin said...

eB trus x klik sbb raser x mesra :)
ampun & maaf dipinta dari TLF :)

hyazz said...

ha a...betul tu kan...
kya pon dah switch back pada yang lama...lagi senang kan

bukhairiah said...

try gak wat y baru tu, mraba2 jadinya...myb baru lagi kot n xreti lagi..tp ai still guna y lama...kengkadang blajar gak y br tu

kayyana said...

btul btul btul.. saya jugak suka yang lama.. sebab yg baru ni agak complicated la pulak