Dugaan!

.
m
Ari ni dalam dilema betui.. Nak pegi keje ke taknak??





Mak saya still di ICU. Harap2 ari ni dah boleh naik ke wad. My maklang dari Kedah pon dah datang sini nak jaga mak kat wad.. Alhamdulillah syukur sangat2 ada keluarga yang ambil berat di saat susah dan senang.. Saya sayang keluarga besar saya...

Dari malam tadi Hadif demam. Berbau satu kete makteh dengan muntah hadif. Huhuhu..





So that's it! nak cuti ari ni! biar pon cuti ada lg beberapa ketul, Keluarga lagi penting!!!


Sent from my BlogBerry®

10 comments:

umie said...

semoga mak kay cepat sembuh...umie pun dah merasa dah time jaga ayah umie sakit 1 syawal hari tu then alhamdulillah dah beransur pulih..doa jer byk2 n amalkan surah yassin...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

semoga tabah menghadapi dugaan k, moga anak sinar disebalik semua dugaan amin

♥cikmOt♥ said...

moga ko tabah hadapi dugaan ni...dan semoga mak ko cepat recover...kuatkan semangat ye...

Intan said...

semoga mak akak cepat cihat..betul tue, mak ader sorang jer, ape2 pon sggup kiter wat utk mak kiter'n..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jue doakan semua ok...buat mak moga cepat sembuh..mrs k ...moga tabah menghadapi dugaan yang mendatang

Chekgu Azrine said...

semoga cepat sembuh ye..

Nad @ MamaZakwan said...

dugaan...
lepas satu, satu...
tp takpe, sabar2 kay ni insya-Allah Allah balas jugak nnt..
apa lagi yg kita jaga tu mak n anak sendrik..

eB ezrin said...

kami doakan dari jauh yer :)

Mamamanja said...

semoga mak cepat sembuh

kayyana said...

btul tu mrs k... jgn dipikirkan pasal cuti tuh.. kalau cuti abes amek mc.. keluarga lg penting.. keje bleh cari.. mak??? mne ade pengganti.. sabarlah dengan dugaan yg menimpa okeh... i doakan mak mrs k cepat sembuh ye... semoga hadif tak demam lg..