Mak!

.



Eceli, lepas berubat cara kampung my mom dah makin sihat. Aku baru je balik dari kampung semalam. Memang nampak mak beransur pulih. Boleh jalan, boleh buat kerja cam biasa..

Tapi tadi ayah aku call bgtau mak aku dah sakit balik cam mula2 die kena sakit tu dulu. Ya Allah! Pening mak aku datang balik! Badan dah lembik.. Tak boleh nak bangun langsung!

Now atas nasihat sepupu ayah yang jugak doktor yang rawat mak aku dlu, doc suh anta mak aku ke spital malam ni jugak! Coz kat spital ada ubat tahan sakit kepala tu.. Ya Allah kasihanilah ibuku.. Kurangkan lah beban sakitnya Ya Allah...

Korang tolong doakan mak aku..


Sent from my BlogBerry®

7 comments:

CleverMunkey ® said...

good for ya mum! take good care of her ya! :)

Ena said...

MOga mak k kembali pulih seperti sediakala.. Amin

.:Mama Dhia:. said...

moge mak Mrs. K cepat sembuh dan kembali sihat seperti biase..aminn..

dniescake said...

sabar yer ibu hadif, moga mak kamu segera sembuh..sama-sama kita doakan. Tempuhi dugaan ini tabah ye.Saya pun sedih membaca nyer..

eB ezrin said...

kami doakan sekali :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sabar ye ibu k..moga mak cepat sembuh...

azura samsuddin said...

byk2 bersabar bykkan berdoa, insyaAllah rakan2 blog semua mendoakan kesihatan yg baik utk mak Mrs.K