Melawat Baby² Comel - Alisha & Iris

.
.
Dalam minggu ni tak ingat pulak ari ape (aku rasa Selasa kot), aku n opismate pegi melawat blogger Izan n Eima yang baru lepas bersalin... keduanya dapat baby girl.... mula² terjah umah Eima dulu kat Presint 15 sana... then baru pegi umah si Izan kat Presint 9.


baby Nur Alisha Maisarah - kalau tak silap aku nama anak si Eima nih! aku tengok blog Eima die tak up lagi gambo Alisha, so kira aku advance la ni.. muahahahah... sebijik cam muka abang Fahim tau baby Alisha ni.


nak jugak amik berkat.. kot² nanti melekat jugak.. kan?kan? heheheh...


yang dua orang ni pon sama.. nak amik berkat jugak! ngeeee.... kot² taon depan 3 orang sekali bawak perut... Amin...


baby Iris anak si izan. putih melepaks! apsal anak ko nangis nih mek izan oiiii???? heheheh... baru dapat denga sore baby.. kat umah Eima anak die diam jek.. baikk sungguh langsung tak uwekk uweekkk...

korang.... selamat berpantang lah yer! ada banyak pantang larang ni, kalau tak, taon depan kot boleh saing sekali lagi... muahahaha...


*bestttnya bau baby... wangi....

.

12 comments:

MrS. F!zA said...

keh..keh..keh..kot blh together p check up :p

ummiaqeef said...

comeinye..x g tgk lg anak eima..padahal duk berjiran, hehe..

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye...!
suka bau baby jugak..
comey2 belaka anak deme ni
nama pun sedap2

♥cikmOt♥ said...

ehem ehem ehem...
saper yang nak berjemaah tu wei...
hahaha

eB ezrin said...

hu3... sayu hati... suker baby :)

syanasaid said...

esk aku tgk anak izan
xsabar nk bau baby

munna said...

comel2 baby blogger tu....ambil berkat ye...insyaALLAH ada rezeki tu nanti

Ena said...

Comei2 je kan..


InsyaAllah.. :)

|| NaFiRaa || said...

kan~ baby bau wangiii jek.. suka teom~

Sidratul Muntaha said...

gosok2 mate..
tgk ade cik puan fiza naman nih..
huh..
beb,dimple ko dlm la..
aku adore gile nak ade dimple cam ko.
huhuhu
aci tak klu pregnant tuk 7 thun lepas ni aku tenung muka lama2 mintak ade dimple?!
huhuh..
takde koje!

@e_da said...

1st time tgk anak eima... tak appear lg tu

eima said...

tak sempat nk upload lagi la pic anak aku tu ..abg konker lappy lagi nih .... huhu

1 lagi kabel tepon dok kat opis....huwaaaaaa..... jiran setaman seopis dah pindah opis lain ...huwaaaaaa