Shopping lagi!


.
oleh sebab aku dah lama tak menyoping di soping kompleks, #eh, ye ke ek?? maka aku pon sebulat suara untuk menyoping atas talian! muahahaha.... dan hasil sopingan aku kali ni agak besstttt kot sebab bukan untuk aku sorang guna.. maknanya semua orang pon boleh amik manfaat dari barang ni kot! huhhuh...

dan hasil sopingan aku kali ni adalah   ^___~

















































































































































framekasih!!!!


aku oder frame ni dari Filla, owner of Frame Kasih. korang kenal Filla? ala.... mak si kasihs blogger femes-emes tu! aku bajet boleh la jumpe die tadi masa nak amik frame nih, tapi laki die la yang anto... sobsss.... baru bajet nak bergambo dengan retiss! huhuhuuh.... tapi takpe lah, dapat bercakap dengan retis kat henpon pon dah kira bagus! aku ingat si Filla ni cam garang, tapi dalam tepon alahaiiii.. sweettt jek suaranye... ngeeee.....

macih ye buk Filla n Pak Radhi coz buatkan frame untuk aiii..... puas hati lorrrr!


# bila taon pulak nak menggantung frame nih!!!


6 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

k,
bape rm cenggini? saiz ape?
die mmg wat kaler itam putih je ek?

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kan? orang selalu jumpa filla kat cafe tapi kan..mcm sombong..wahahahha tapi bila cakap and dah kenal okey dia ;)

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan ~ yep, itam putih jer.. saiz ape ek? tak igt tp harga RM65 satu.. tgk blog die eh

MRS. K said...

Shinnaz Ahmad Rasid ~ kan?

@e_da said...

menarik!... cute pic hadif tu

MamaYatie said...

cantiknya....bila kita dpt buat frame gini gak yer...huhu