Umai D'Lake Cafe Putrajaya

 
.

Lunch tadi makan kt sini dengan membe opis. Landmark cafe ni berdekatan dengan Monumen Alaf Baru dan Masjid Besi. Cafe tepi tasik giteww...

Makanan kat sni semua ala carte. So pepaham la klu pegi lunch hour tu memang lambatttt la dapat makannya.

Specialty kat situ katanya cokodok, cucur udang n roti jala. Tapi tadi kami order cokodok, katanya takde pulak ari ni. Huh! Xtau la apa yg speselnya cokodok die, that's why kena rasa jugak nanti. So, tadi oder nasi goreng umai je la. Sedap la jugak..


 nasi goreng umai


Petang2 mai makan kat sni best kot sambil irup angin tepi tasik~



Sent from my BlogBerry® Smartphone

.

4 comments:

MrS. F!zA said...

gambaq BB lg cantik dr gambaq kamera ai kot .. sbb BB lg mahaiiii..
ekekeke

.::Lynn::. said...

makan pau jom...

JaSSNaNi said...

memang nampak sedap.. lagi2 nampak sambal belacan tu.. isy.. nak balik wat ni.. >>tengah bernafsu nak makan plak<< tak tau nak masak apa.. pagi tadi nak masak sup.. tengahhari sket kata nak masak bihun sup plak.. ni tadi masuk kat blog cik izahdaud.. nampak nasi ayam nak masak nasi ayam plak.. la ni nampak makanan kat sini nak plak.. hadoiii.. teruk tul.. jiwa tak keruan bila nampak makanan.. last2 sampai umah kang goreng telur kicap je.. mana tau kan..

[-suziey-] said...

waaaaa sedap nmpk..meriah ngn accessories..haih terbayang cekodok sedap tu msti rangup2 kan..hehe