I ♥ Shopping l Polka Chiffon Maxi Dress - Deep Pink by ThePopLook

.
.
lately, aku suke sangat soping online... kalau dulu asyik soping barang anak je, but bile anak dah makin besar, soping kat mall lagi best kut! kena angkut anak sekali masa shoping coz tak boleh nak agak dah baju/seluar tu muat ke tidak... tambah pulak kalau beli seluar... kekadang size tu dah tak padan dengan umur anak kite kan? kang beli suar tu senteng pulak! so, better bawak anak lah! huhuhu...

but this time kesiankan diri sendiri pulak.. nak jugak soping online tuk diri sendiri... huuhuhuhu... selalu keluar masuk ThePopLook tengok dress² cantik dan glam! bile nak beli asyik dah sold out jerk.. so, nak senang terus subscribe je page ni.. any update die terus anta kat emel dan kena alert kat FB jugak.. bile ada stock baru die akan announce... hehehehe.... eh, ramai blogger femes soping kat sini tau.. retiss pon ado!


Polka Chiffon Maxi Dress

dress yang menjadi idaman kalbu... dulu tak sempat beli.. so, bile die restock balik, laju² je click... hahahah.. akhirnya dress ni menjadi hak milikku... kekekek... ni 2nd time soping kat poplook... before dis aku beli blouse kaler ijau... 
 

 it's mine!

kang ade cakap...'eeeee.... nampak ketiak!!' ofkos la aku tak pakai gitu kan...? mau kena pelangkung ngan laki aku.... ko boleh pakai dengan cardigan lol...


dipadankan dengan cardigan putih dan belt merah! 'in' tak???


okey, dah siap!!! jom kite pegi jenjalan!


.

8 comments:

Dalila Hamid said...

tak pernah lagi shopping kat thepoplook tu.. tpi blause cantik2..

Mama Gee said...

heheeh dh terjangkit ek...
mmg best dress2 kat poplook ni..mostly beli kt sini... :)

syariza09 said...

ooo...suda tuka ka

MRS. K said...

syariza09 ~ tukarrr????

Elin said...

bestnya...tantik...nk beli camni gak...suka polka2 dot..hihihi.

kayyana said...

ramai juga yang suke shopping online kat poplook ni kan... nnt nk try beli satu lah

MRS. K said...

Elin ~ jom beli.. nanti leh boria.. hehe

kayyana ~ try lah.. so far baru 2 kali soping kat sini

Pn. Zana said...

cantik!