Jalan² Cuti Tahun Baru 1433H

.
.
.
Jalan² kali ni adalah unsangkarable... main redah jek nak pegi mana... tak plan apa pon.. ikut ja mana kaki berjalan kereta benti... end up, sampai skang kaki badan semua lenguh² wei... nak jalan pon seksa! adehhh....


bawak Hadif jalan² tengok burungs.... syiokk weh pakai skirt.. tambah pulak jalan tengah panas, tak berpeluh sangat kat celah bedah coz angin masyukkk... hahahaha...



green lover! #sejak bila taktau..



Attire of the day :
Blouse from ThePopLook
Long Skirt & Belt from MissLily Shop



*nanti sambung cite pasal Jalan² KL Bird Park. Sape yang tak penah sampai lagi???? hehehe

.

9 comments:

munna said...

nantik mama Hadif ni...

pernah pegi tmn burung ni zaman sekolah dulu rasanya dah lama dah

MrS. F!zA said...

pepel lover sudah bertukar kpd green lover?ahaks

|| NaFiRaa || said...

x pernah sampai pon sana..huhuhu

eB ezrin said...

suker gambor 1st :)

L said...

hehe. jln smpai penat.. ngeh3

jom tgk kejap aja.=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

hyazz said...

aduhhh green loversss...tak tahhhaaann

Nad @ MamaZakwan said...

lawo jek ibu hadif tu, hehe...

saya, saya, saya...takpenah lagi gi bird park tu..! ;)

Cho Zila said...

akak tak nah sampai lagi sebab selalu terfikirkan kepanasannyer... kalau akak boleh bergaya cam korang bestnyer...

Cute MuM said...

cantiknya pakai camtue..
teringin tapi rasa macam tak sesuai..
sebab cute mum pendek.. huhu..

tak pernah pergi bird park atau apa2 park kat KL lagi,