Jumpa Blogger l From LONDON wif ♥



.
<3  <3  <3

kan dlm FB dah jadi cam fenomena gitew bentuk <3 ni...
mula² aku cam tak berapa nak paham, pekebenda nih?
ropa-ropanya bila diteliti adalah bentuk LOVE <3... 
muahahaha... lambat pickup gak haku nih! heh!


oh, ari Selasa baru ni, ada blogger jauhhhhh datang jumpa i dan Lynn...
terharu gilerrr noks sebab beliau nak jumpe... siap datang opissss tau! 
.

kenal tak? kenal tak??? blogger dari London - Ratna! welcome home dear...
masuk ni baru 2 kali lah aku jumpa Ratna.. sebelum ni aku ada pegi rumah die sebelum die fly ke UK. terharu sangat tau si Ratna ni singgah opis.. kebetulan masa tu die ikut laki die pegi KPT kat Putrajaya nih..


ohhh! siap dapat FM London lagi tu! macihhh Ratna.... nanti tunggu i pegi London 2013 yer! hahaha.. *berangan itu penting!


dan alang² cite pasal FM ni, meh nak update koleksi FM yang baru dapat dari teman ofis.

FM Cameron from Fiza... macih yang... sakan die begambo kat sinun...


FM Penang from 'boss'.. 


Macihhhhh semuaa... bertambah koleksi FM ku....


.

7 comments:

mama tisya said...

kita jumpa ratna time p london dlu...hah kalo p london leh la stay umh ratna yg beso...best dpt FM byk kn especially london tu..oh rindu london

::Mamalyna:: said...

my seniorrrrr!!!!

@e_da said...

cantiknya FM london tu...

adianiez AIDA said...

aida x pernah gi london hi hi...
cantik nyer FM. aida pun ada koleksi FM, but as at now FM malaysia jer la :)


nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya dapat face to face ngan blogger2 jauh kan..

Ummi Rania Raffel said...

nanti i kasi FM jordan kay.. hehehe

ratna said...

Saya pun terharu gak sbb uol kata i kurussss!!! Ha ha ha.. Kebetulan husband nak pegi ofis kat kpt so ikut la dia. Kebetulan pulak mmg ada hal nak jumpa lynn... Nnt jumpa lg yer..