Luka di kepala nampak di mata, luka di hati siapa yang tahu...

.

.
Alhamdulillah, mak aku makin sihat dan skang tunggu masa je nak discaj from HKL. harap² cepatlah mak boleh keluar dari spital... kesian jugak dok lelama kat sana. mesti mak bosan...


ok.. mak aku dah kasi green lite boleh upload gambo kepala after pembedahan tu.. siap suh aku tulis lam belog lagi... hahahah.. mak aku nak ucapkan TERIMA KASIH kepada semua doctor, nurse, kakitangan hospital yang merawat dan jaga mak aku... dan tak lupa juga keluarga di BALING, KEDAH yang tak putus² berdoa, buat tahlil, baca yassin, kenduri segala... semuanya mengharapkan mak aku cepat sembuh! terima kasih semua... tak terbalas rasanya jasa semua.. hanya ALLAH swt sahaja yang dapat membalasnya...


aku nak upload gambo ni. so kepada sesape yang tak berani nak tengok, terus klik pangkah kat atas tu yer..


aku ingat doctor tu belah sikit jer.. rupanya banyak jugak die belah... sobss... kesian mak aku tau.. kepala dah kena toreh... dah botak sebelah T___T. luka tu kat atas telinga sebelah kanan. tapi apa yang penting, mak aku boleh sihat dengan cara ni dan harapnya penyakit tu lenyap terus! nyah kau penyakit!!!



dan kalau korang perasan, atas pada garisan tu ada sikit benjolan panjang... dan itu adalah tiub yang dipasang dalam kepala terus ke dalam perut... taktau la berapa lama tiub tu kena ada dalam kepala mak aku....



dan ini pulak jahitan di bahagian perut... kat dada pon die belah sikit tapi kecik jer...


berat mata memandang, berat lagi bahu memikul kan? tambahan pulak MAK kite pulak yang kena penyakit tu... apa yang aku harapkan sekarang, mak aku cepat² sembuh sepenuhnya.... aku tau mak aku tengah risau coz adik aku nak kawin bulan depan... harap² mak tak terlampau stress lah memikir pasal kenduri tu... dan kalau keadaan mak mengizinkan, kenduri akan dijalankan seperti yang dirancangkan.. kalau tidak, mungkin hanya majlis akad nikah sahaja berlangsung!

TQ korang coz sentiasa doakan MAK aku!!! sayang korang!!


.

7 comments:

.::Lynn::. said...

Sayang mak Cik!

munna said...

NGERI MUNNA TENGOK.... SEMOGA MAKCIK CEPAT SEMBUH YE....

jiha said...

Mrs K,
Akak silent reader kat blog u, tp bila baca kisah mak K ni bole menitis airmata...touching sgt2! semoga makcik cepat sembuh, pulih seperti sediakala dan dikurniakan kesihatan yang baik sentiasa...Ya Allah..Amin Ya RaballAlamin...

Sidratul Muntaha said...

yup
mak kita sakit
kita yg pedih hati..
mak kau urat kaki kiri kan putus sbb masam aku nak kawin dulu,kaki dia terkena galah petik kelapa sawit...
mujur sempat selamatkan..
klu tak,lama dah mak aku takde kaki

BabyIntan said...

Ya Allah, sedih nya tgk jahitan kat kepala ur mom. Moga ur mom dapat speedy recovery dan pulih sihat kembali...amin.

bOnda said...

Moga mak K cepat sembuh..
Ya Allah, betul, sebagai anak, ngilu rasa d hati tau..

me said...

Alhmdulillah.. moga mak mrs.k cepat sembuh. Amin ya Rabbal alaminn..