Pendek!

 .

Assalamualaikum....

Morning peeps!



dah lama tak menulis dengan proper... selalu update pakai BB jek n takde tempek gambo... just update pasal my mom jer.... ye lah, hati tengah tak keruan kan? mana nak ingat benda lain dah! oh, semalam mak saya tak jadi buat operation... tunggu punya tunggu punya tunggu, tak sampai jugak turn masuk OT. hurrrmmmm.... kena tengok hari ni pulak camne coz doctor utamakan pesakit yang kronik dulu...













dah lama tak cerita pasal budak over manja nih! manja melampau haih! ari Ahad ni bersamaan Hari Raya Aidil Adha adalah hari kelahiran si Hadif yang ke-3. but sorry son, taon ni nampaknya takde buat any celebration... tengok la nanti camne, takat beli kek tu no hal! ayah n adik² nanti semua beraya kat rumah saya di Putrajaya ni since my mom still kat HKL. so sambutan raya kali ni agak suram... T_____T
 
oh! hadif dah potong rambut tau! gambo kat atas tu rambut lama yang belom dipotong! kesian jugak kat hadif asik berpeluh jer... rambut hadif tebal kat bahagian belakang... nak tengok the latest HADIF??






































































hensem takkk rambut baru hadif??? saya trim rambut depan jer... yang belakang potong kat kedai. tak kasi langsung barber tu sentuh rambut depan! huhuhuh... ok la. nampak kemas sikit kan?


.

6 comments:

Azzah said...

hensem dan tomey sangat..geram nengok

Cik Ila said...

seksinye die..heheheh..tp hensem!

eB ezrin said...

eB suker rmbt lamer... cam korean :)

Ya ALya said...

hensem......

hyazz said...

hencem hencem..hepi birthday Hadif...raya kat sini pon takpe k..janji dapat raya ngan mak...

hajarus said...

suker dua2 rambut adif... encem... ;d