Alhamdulillah... Our 4th beautiful years!

 .
.
.

Dear husband
I love you today, As I have from the start, And I'll love you forever, With all of my heart. 

HEPI 4th ANIVERSARY sayang!!


 Moga cinta kita tetap teguh biar apa jua yang mendatang.
dan semoga Allah panjangkan jodoh dan merahmati rumahtangga kita.

Today is our 4th years wedding anniversary... and still counting....



kenduri belah aku.. kaler feberet - pepel

gigih okey time ni nak jugak² flower girls.. heeheh.. dah ofkos la haku yang kena sponsor semua baju depa.. yang tengah tu adik aku.. dua lagi anak sepupu.. skang depa dah besaq, dah jadi anak dara. adik aku pon dah form 2. kenangan sungguh...



ni pulak belah hubby. meriahhhh uolls. orang Gombak memang happening!


sebelum² ni aniversary kami sambut biasa² jer. just pegi makan besaq sikit.. hadiah pon kadang ade, kadang takde.. taon lepas kami beli si Putih Gebu, so bajet nak beli hadiah kawin takde.. itu la hadiah aniversary kami bersama.. dua² boleh pakai.. hehehe... tapi kalau besday, wajib kasi hokey! aku jer yang kadang culas tak bagi hadiah kt laki aku.. dah die kata tak payah beli pape.. ngehngeh.. tapi kadang aku beli jugak la..  tapi tak semahal hadiah die bagi kat aku la.. ngelat betui aku kan? huhuhu...

tapi taon ni punya Aniversary, kami ada kat kampung.. hari Ahad ni adik aku (makteh hadif) nak kawin.. kan semua orang tengah bizi nak kenduri, so tak boleh nak planning pape...tengok la nanti cane..



#My love for you is endless.... 
.

9 comments:

@e_da said...

happy anniversarry mr & mrs K.. semoga berbahagia selamanya

mama tisya said...

happy 4th anniversary...smoga berbahagia hingga hujung nyawa

MrS. F!zA said...

gambar keri senyum yg ats pelamin tu sebijik hadif..

hepi 4th aniberseri

Sidratul Muntaha said...

wahaha kau!
happy anniversary yer.
aku awal setahun jer dari ko.
ahahha
ni mood tgh gediks la ni kna?kan?kan?
takper.
laki ko blik,silalah lepas rindu dendam.

Annie Han Yeon Rin said...

Happy 4th anniversary kay ^_^.. may Allah bless you always ok....

Take care...

ummiaqeef said...

hepi anniversary! g la honeymoong! hehe

|| NaFiRaa || said...

tahniah..

selamat ulang tahun perkahwinan untuk kamu berdua.. moga kekal hingga hujung nyawa..

hajarus said...

hepy anniversary mr & mrs K... mg kekal bahagia hingga ke hujung nyawa... pepel.. same la kaler paberet hjr jg... tp la ni tambah lg 1 kaler peberet... kaler merah... hehe....

mamamarissa said...

happy 4th anniversary K...and selamat berkenduri :)