Baby Girl Aishwarya Rai

.
.
.
satu dunia dah tahu kot Aish + Abhi dapat baby gurl.. dan gambo anak dorang dah jadi most wanted! ntah berapa juta lah orang majalah nak beli gambo anak deme tu kan? huhuhuh.... adat la, orang glamer.. semua dok kejo...

apa pon jom layan gambo Aishwarya dengan baby girlnya yang telah tersebar di internet...




















































nampak sangat FAKE nye tu kan? hikhik...

  • Aishwarya siap bermake up lagi ko! hover pulak tu make up die..
  • die bersalin tak sakit kot ek.. kemaih molek sungguh muka...
  • tetiba die beranak keluar anak mat salleh.. putih melepak! abhishek putih ke ek???
  • hahahaha... nampak sangat gambo tifuuuu.....
  • mencikkk lah! aku teringin nak tengok gambo anak die...

.

13 comments:

GreenJade said...

hahahahahaha kak tipah pong tertifu noks..igt betui2 lar tadik..cehss

xpe kite tggu lg pasni mane tau ade 'gambo bocor' ker kalu...heehe

ratna said...

Kah kah kah...beria la kita nak tgk rupa2nya tipu ajer..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahahahah. orang baru nak cakap cantik gilo! tapiii...bila difikir-fikirkan meamng tak lah kan!!!

Sidratul Muntaha said...

akud ah agak dah
tu arr pasal
ape ke heynya nak pakai mekap segala time beranak?
nmpk sgt pentipu.
huhuh

mamalieyna said...

alooooooooooooor..tertipu gak ke ni..hu~ hee~

mama tisya said...

nmpk sgt super impose...naper ntah tk bg amik gmbr ank die kn

**bkn TGV yg strict bw makanan tp GSC

MRS. K said...

mama tisya ~ hahah.. typo la yang

maszmadi said...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tipah tertipu lah nieh... huhu

JaSSNaNi said...

tipah tertipu bang.. oowh tidakkkkkk..

Ena said...

lorrrrrrrrrrrrr...

tipu rupanya... huk3

eima said...

KUANG ASAM TUL....

dah gaya holllwood plak .... media beria nk byr juta nk gambo retis

azura samsuddin said...

adoiii zura kalo x ckp tipu maunye zura percaya hakhakhak :)

..nOj.. said...

huh tipah tertipu. hahahah kemain omputih lg anak dia