Jom PRINT secara berjemaah!


.
.
Kupon free Voucher PERCUMA KFC Double Zinger Burger Combo Coupon

  • Kupon ni sah dengan mana-mana pembelian (meal lain)
  • Tawaran sah sehingga stok terakhir
  • Terhad untuk seorang sahaja untuk satu kupon
  • Tak boleh ditukar dengan wang
  • Hanya cetakan berwarna dan hitam/putih saha diterima untuk tukaran
  • Promosi tidak sah pada hari cuti umum
  • Tidak boleh digunakan dengan promosi yang lain
  • Sah sehingga 15 Januari 2012



kredit to fitrihadi
.
/

7 comments:

Cahaya Kita said...

Mrs. K,

Tak boleh pakai pun coupon nie... Mrs K dah try ker?

MRS. K said...

Cahaya Kita ~ belom try lagi.. hari ni baru start kan? kalau ade kfc yang tak terima kupon ni, means dorang belom dapat surat dari HQ kot.. hehehe.. try esok pulak

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

wah..like..tenks share..

SyUhAdA said...

bes nie..nak kena print jgk lah klau camtu..hehe

aiDieNa said...

Ada sapa² yg dah cuba??

mMoOnN aAlLeEaA said...

dapa dekat mana kupon ni k.dekat website kfc ke

Lin said...

Dah save....tapi public holiday tak valid ek ....hmmm