Jom tv3livechat! Adi Putra nyanyi sambil main gitar

.
.


buat keje sambil layan livechat. bole? tapi aku tak join la chat ni.. just dengo Adi+Nora chitchat jerk... aku rasa Adi nanti nyanyi sambil main gitar kot sebab tadi nampak die pegang gitar tu... 

cepat! cepat! sape nak dengo suara dowang klik SINI
.
ari ni Adi pakai topi lah nak cover rambut blonde die tu! tak boleh bukak katanya sebab nanti KL Gangster 2 tak surprise... huhuhu.. 


comelnyer Dhia....


aku dah lama tak tengok Tentang Dhia sebab gerammmmm + tak sanggup nak tengok cite ni. makin lama dah ngaruk cam sinetron Indon! tapi haini kena tengok jugak lah coz episod last... ;)

.

7 comments:

Qaseh said...

Suka Adi putra berlakon hu huu..dia nyanyi sedap ke?

betul2 citer Dhia tu dah mcm Cerita Indon versi Melayu hu huuu

wa khairul onggon said...

oh Dhia! adudududuhhh... :)

Aleeya (Yaya) said...

geram kan kat ibu mentua dhia..kalahhh ibu mertuaku hehehe..gila kejam dia hehehe

|| NaFiRaa || said...

ai hari2 tengok.. terasa rugi plak kalo terlepas 1 episod..kikiki

kayyana said...

arini last episod ..kene tgk

ratna said...

Cantik la nora danish ni....

Aleyn said...

Ramainyer ikut citer ni....sedih ek ending dia...seb baik x ikut...hehe