Kami suka tengok wayang hari Rabu sebab murah yeay!

 .
..
 .
taktau la dah jadi satu penyakit kot.. setiap hari rabu mesti nak tengok wayang! laki aku pon dok melayan sama. tapi yang penting, tiket hari rabu murah sikit. huhuhu... cam semalam, patutnye die ada training boling ngan opismate.. tup-tup die bbm cakap taknak main boling. tengok wayanglah katanya.. aku on jer... hiks... tapi dengan syarat kena cari movie yang anak boleh layan sekali lah.. takmau jadi cam minggu² lepas.. hadif buat muka boring tengok cite aku bukan tomboy. ahaks...

 movie ni dah lama.. skang kan tengah hot Alvin and the chipmunk kan? tapi takpe, kite layan dulu cite ni coz ramai cakap cite ni best! Alvin kite boleh tengok minggu depan...


 ni Puss masa kecik.. comel gilerss buat muka kesian camni...


yang ni pulak awek Puss si hitam manis.. hikss


 Humpty Dumpty pon ado.. tapi die ni jahat!! ujung² cite dah nak mati baru insap.. huhuhu


 eh, ni bukan mak tiri dalam cite ni tau!.. ahaks.. nak tayang pashmina corak leopard nih! beli kat pasar tani RM10 jer. pakai style ni malam tadi.. tapi cam tak best jek, macam tak selesa... nanti kite try style lain pulak!


kesimpulannya, cite ni besttttt! sesuai untuk tontonan budak² dan makpak budak jugak.. mesti anak² tak boring dan tak mengamuk lam panggung! tak caye, try bawak... ehehehe... sebenarnya malas nak ulas movie nih sebab tadi dah taip panjang lebor, pastu boleh pulak die hilang!! malas nak taip dah... hanginnnn....


next week kite layan Alvin and the Chipmunk pulaks... hadif nak tengok tupailah!

.

6 comments:

syariza09 said...

bayaran budak2 sama cam kita ker

♥cikmOt♥ said...

ok aku layan astro first jelah....

Shinnaz Ahmad Rasid said...

serius Puss masa kecik and nak pujuk kan muka dia comel gila! bulat sangat mata dia! macam mata hadif!

MRS. K said...

syariza09 ~ ala.. utk budak tak pasan la bape. slalu pangku je si kecik tu.. eheheh

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ untung ler ade astro 1st... waaaa....


Shinnaz Ahmad Rasid ~ kan???? hahahaha... comel cam nak cubitt

Nad @ MamaZakwan said...

tak tgk pun puss in boots ni
zakwan takmo tgk kucin..huhu!

insya-Allah ahad ni nk pi tgk alvin n de chipmunks..tiket free dr dutch lady tu..harap2 sempat la nengok!
jgn sakit nak bersalin dlm panggung suda, haha!