My 4th Fareeda!

.
.
.
Baru masuk 4 noks! tak mampooo mak nak beli tiap² bulan!
ate bila cik paridah buat CRAZY SALE baru la aku mampoo sikit nak beli.
itu pon pikir dua-tiga kali jugak nak beli ke tidak.
kalaulah aku kayaa........ (sila sambung sendiri impian korang) heheehe...


cantik tak shawl nih? kalau nak puji puan badan cantik pon takde masalah.. ngehngehngeh...


shawl Mawar beli jumaat minggu lepas dengan Fiza.. gigih tau weolls pegi... kalau time sale² camni memang ramaiiiiii gilessss orang dalam kedai cik parid yang kecik tu... untung dah banyak, boleh la kot bukak butik beso sikit.. huhuhuh... oh, fiza dah update tudung baru kat belog pagi tadi. that's why aku pon gigih nak tayang jugak! tak nak kalah. kekekeke...



baru 4 lai... itu pon beli masa promosi.. 


takat ni aku masih kedekuiiittt nak keluar duit untuk sehelai tudung yang berharga RM100++. huhuhuh... yang ni semua harga bawah tu yer... paling mahai yang kaler merah RM85. beli pon sebab nak pakai raya.. harus the vass! hehehe... tudung paling murah kaler oren RM50... (saja bagitau harga kot satgi ada orang tanya).

kalau korang penah masuk butik die kat Bangi tu, memang merambangggggg weii... semua tudung lawa². siyesss... rasa nak angkut semua! ada yang sanggup berabis ribu-riban! pergh!


dan semalam aku ada beli hanger tudung ni kat Nilai 3. sayang kat tudung paridah punya pasal. sanggup aku beli hanger khas untuk tudung... harga hanger ni RM8 untuk 10 batang. haitu aku beli hanger ni kat Ariani harga die RM2.50 sebatang.. perghhh.... 



p/s : now ada 9 batang lagi hanger tak guna.. nampak gaya kena beli lagi 9 lai tudung paridah lah! ngehngehngeh....


.

4 comments:

MrS. F!zA said...

hahahaha.. eh tk blh jadi ni..nak kena update jgk berapa lai dah koleksi paridah..ekekeke

*tk sgka cntik pulak kombinasi color ni..awat lah boleh tk perasa..igt you amik color kuning, oren tu..

MRS. K said...

MrS. F!zA ~ kat belakang ade kaler oren lor..

baru teingat ada selai baju lagi kat tailor kaler ni.. so dah ada tudung.. ehehe

♥cikmOt♥ said...

sib baik aku tak layan paridah ni...hahaha

MRS. K said...

Cikmot - cer try selai dlu tgk hehe