Terapi lagi~

 .
.
.
kan dah cakap, dalam bulan 11-12 ni asyik nak menterapikan untuk diri sendiri jek! huhuhu... but mostly aku beli baju lah! sukaaaa soping baju sebab selalu kena tukar-tukar.. huhuuh.. kalau beli jam or handbag tu memang sangat jarang² coz aku mengharapkan barang tersebut sampai ke tangan dengan percuma #laki yang belikan. muahahaha... kena tunggu tarikh² istimewa lah baru laki hadiahkan... hehehe...

so maksudnya di sini aku hanya menukar handbag/jam etc dua-tiga taon sekali itu pon kalau aku request. sebab dari dulu since bercinta hubby suka beli perfume time besday...lagi pon aku jenis penjimat kot! #matikla statement tak hingat... aku jenis setia ngan satu barang je kot! kalau beli henbeg, akan pakai satu tu je sampai lebammmm... hehehe.. tak reti lah nak tukar² henbeg ni! so, besday kali ni nak request hanbag kot sebab dah dua taon pakai henbeg ni.. dah nak koyak sudah... oh, aku skang tak pakai jam pon sebab dah tak muat kat tangan..  muahahaha.. jam tu pon dah capai umur 4 taon - hantaran kawin.. tapi still masih elok...

ok.. penat dah membebel.. jom cuci mata...


blouse ni aku beli kat thepoplook.. last week baru sampai.. huhhu.. suka la kaler merah ang-ang nih!



beli kat Parkson Alamanda.. lama dah beli ni..... ape tu???



ni haaa... jaket jeans je pong! ada offer baikk punya. tu pasal rembat! heh!



tshirt belang² pink ni harga sepoloh hinggit je. beli kat pasar tani! ehehehe...



shawl RM6 kat pasar tani jugek!



ada orang suke kumpul branded henbeg, kasut, perfume, jam.... etc... ikut pada minat masing² la kan? aku takde la nak pakai branded² ni.. brand biasa² jek yang mampu milik... ukur baju di badan sendiri kekdahnya... huhuuh... tapi kalau ada duit, apa salahnya sesekali nak manjakan diri, ye dok?

korang suke collect aper yer??? kumpul setem kah? hehehe...


.

13 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

jaket tu cantik k. kecik mcm k ni senang dapat size

MrS. F!zA said...

jacket tu cantik..i like!!!!

|| NaFiRaa || said...

rajin jugak manjakan diri dengan soping.. tapi ai beli baju pasar malam jek..murah..kekekeke.. boleh beli banyak helai..

kumpul setem bagus.. x payah keluar duit..kikiki

Nad @ MamaZakwan said...

hahahaha..!
hampeh jek kay..
kumpul setem..
kekekekeke

Cho Zila said...

betoiler tu kalau nak beli barang rasa nak branded belijerkan tapi kalau dah suka tak brandedpun takper.. janji ukur baju badan sendirilerkan..

Chekgu Azrine said...

Saya suka sopink gak..tp budget..yup..sama jek sesekali beli jugak brgn branded mcm hndbag ke apa..klu blouse bedal je asalkan lawa!!

Munnafendy said...

idak le nak kumpul setem kak oi~

ai adore dgn kasut.gila kasut!

hajarus said...

bab henbeg tu same la ngan hajar... klu selesapakai 1 tu satu tu jer la selalu dipelasah...

cantik jaket tu... ;d

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kumpul duit jer tau.keh keh keh...

eB ezrin said...

jacket tuh lawo giler. suker3 :)

ratna said...

Janji brg tu cantik kita rembat kan. X yah branded2...

TeacherAzimah said...

wahhh retail therapy i like!

Mama Gee said...

akak dh nk beli yg merah...tp tak jadi tukoo hitam...hehee..kalo tak leh berboriaa
sama2lah kita berpoplook ek... :)