Share!

.

copy from FB Ustaz Zamri...

.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Ombak Rindu : Filem yang ditunggu²

.
.
ohh! esok akan mula tayangan filem Ombak Rindu !!! hooyehh...
jom kite serbu. jangan lupe bawak tisu, kot nanti soksek² dalam panggung.
harap filem ni bestlah macam novel die... pelakon dah gempaq dah kan?
tapi filem ni tak boleh tgk ngan laki aku la kot, kena pi ngan kengkawan. 
dia mana minat filem² camni... so, hari Jumaat lunch hour la kite tengok!

mak die paksa tangkap gambo kat sini!


 Happy Feet 2 dah tengok minggu lepas!


petang semalam lepas balik keje singgah Alamanda kejab nak beli tiket wayang... dah jadi gian pulak tiap² minggu nak tengok tv besar.. ngehngeh.. so, malam ni kite berGSC lagi yek. harus la tengok hari Rabu coz tiket murah... miahahahah...

kali ni kite tengok Scha Alyahya lah - Aku Bukan Tomboy.. baca review kengkawan semua cakap best dan kelakar tahap maksima.. so, harus nonton nih!


pas beli tiket wayang, makan kat food court sajok. itu pon makan bubur ayam je.. hahaha.. 



*eh, semalam nampak Kak Jemah Viruspadu kat GSC. tapi segan nak tegur die.. lawaaa lah die.. putih gebu jer....

.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Selamat sudah...

.
.
.
.......... malas nak tunggu dah.......... frust!



.
.
.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Eh, esok 30hb???

.
.
.
.
.
.
nak cash out!!!

.
.
.
.
.
.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Jalan² KL Bird Park l Pengembaraan Bermula....

.
.
.
hari Ahad haitu bersempena Tahun Baru Hijrah, aku dengan bangganya berjaya bawak Hadif pegi Taman Burung Kuala Lumpur without apaknya dan without buggy! hoooyehhhh..... eh korang, before dat cekidout website Bird Park nih. riuh rendah bunyi kicauan burung.....

 sebelum korang tanya, meh nak bagitau harga tiket masuk dalam nih...

Warganegara Malaysia
Dewasa - RM20.00
Kanak² atas 3 tahun - RM10.00


sambung balik citer... apsal ayah Hadif tak ikut???? sebab beliau demam daaaa.... ari Sabtu tu dah seharian dok umah, so takkan hari Ahad pon nak memerapkan??? tak boleh jadi nih... kaki tangan semua dah menggigil nak kua umah... huhuhuhu... so, dengan izin ayah Hadif, aku pon keluar la tapi dalam kepala takde idea lagi nak ke mana... hohohoho....

masuk je kereta, baru aku teringat nak ajak makteh Hadif sekali! so, nak tunggu die siap + gerak ke umah aku dah amik masa sejam lebih. so, melangut la kami 2 beranak tunggu makteh.... buang masa tang tu ja... tapi salah aku jugak kan? last minit baru nak ajak die.. huhuhuh

so, otw ke KL tu baru la aku cam decide nak pegi Taman Burung since Hadif ni suka sangat tengok binatang² nih... lagi pon budak² baya Hadif kan dah kenal binatang, so kite kasi expose sikit... kalau hari hujan, memang aku ajak pegi shoping mall jer... heheehe...

aku sebenarnya takde la suka sangat pegi tempat² gini... ye la, panas satu hal, lagi pon nak tengok haiwan je kan? baikkk la aku pegi jamu mata kat MidV ke, Jusco ke.. #dasar pempuan!.. tapi mengenangkan anak, kita henjut jugak lah! hari menggembirakan anak gitew... anak suka, ibu bahagia kekdahnye...

gambar² semua taken from my henpon puteh gebu CikBB je la ek.. kata pon jalan² mengejut, so ini je la yang ade.. tak bawak kamera pong...
 
 tahukah korang #bangau eh nama dia? baru je menelan seekor ikan.. pergh... hebat! muncung tirus tu berjaya kunyah ikan yang agak besar weh...


 gambo haiwan² tak banyak snap pon sebab tujuan utama mai sini nak kasi hadif tengok sendiri depan mata die je...


 gambar ni Hadif yang snap! pandai anak ibu! skang die pantang nampak aku kuarkan henpon.. mesti mintak nak snap gambo! kat taman burung ni pon die mengamuk n merajuk sakan sebab mak die tak kasi pegang henpon... huhuhuh

 
 hadif n makteh si bakal pengantin! sebab aku tak bawak buggy, so kena gilir² lah dokong budak bertuah ni... rasa nak patah pinggang weh... Bird Park ni besar gilerrr weh... kalau nak datang, jangan lupe bawak buggy/stroller sekali yer... merembesss peluh nak round semua...


 skang ni aku bizi dengan preparation wedding adik aku bulan depan... banyak mende nak kena buat... aku lak kena tolong pikir sebab adik aku tak sempat nak buat semua tu... huhuhuh


 suke hadif tau ibu die bawak pegi sini! nanti kite pegi Aquaria pulak eh!


 penat berjalan, kite mamam aiskrim dulu....


air terjun pon ado...


elok dok berdokong, nampak playground pandai pulak nak berjalan sendiri.. kekekeke


ohh.. lagi satu, jangan lupe bawak makanan sekali yer coz makanan kat sini sangat la mahal..... 3 barang kat atas; twisties + sweet corn + twister bersamaan RM12!!!! gullpp! cekik darah giloss...


dan yang paling best tentulah Bird Show kan? kalau tak silap aku show ni pukul 12.30 pm dan 3.30 pm sajokkk!

eh, kat dalam ni ade Restaurant tau.. korang leh buat besday party jugak kat sini... kelasssss kan party dalam taman burung... huhuhuh...



lastly, penat dah berjalan, hujan pon dah turun, we all gerak balik lah.. sebelum tu singgah Alamanda untuk makan pizza!!!

ko tengok gaya anak aku berpoyografer! siappp landing tu cari best shot! hahahah.. nasib la gambo gegor.. kekekeke.....




.
.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Jalan² Cuti Tahun Baru 1433H

.
.
.
Jalan² kali ni adalah unsangkarable... main redah jek nak pegi mana... tak plan apa pon.. ikut ja mana kaki berjalan kereta benti... end up, sampai skang kaki badan semua lenguh² wei... nak jalan pon seksa! adehhh....


bawak Hadif jalan² tengok burungs.... syiokk weh pakai skirt.. tambah pulak jalan tengah panas, tak berpeluh sangat kat celah bedah coz angin masyukkk... hahahaha...



green lover! #sejak bila taktau..



Attire of the day :
Blouse from ThePopLook
Long Skirt & Belt from MissLily Shop



*nanti sambung cite pasal Jalan² KL Bird Park. Sape yang tak penah sampai lagi???? hehehe

.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Kalendar Islamic

.
.
Salam...

Sape tau kat mana nak tempah kalendar islamic ala-ala kalendar kuda tu?

Aku nak tempah urgent nih!

Tq uolls..


Sent from my BlogBerry®
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Selamat Tahun Baru 1433H

Selamat Menyambut Tahun Baru 1433H buat seluruh Umat Islam. Moga amalan Kebaikan yang kita laksanakan diterima oleh Allah. Dan semoga Amalan kita pada Tahun Baru ini berlipat kali ganda.

Amin.



Sent from my BlogBerry®
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Que Haidar berhenti berlakon?

Credit to Harian Metro


KUALA LUMPUR: "Bukan isteri mengongkong karier sebagai pelakon, tapi ini keputusan saya. Saya bertekad mengundur diri daripada dunia lakonan kerana mahu memberi perhatian sepenuhnya kepada keluarga dan perniagaan milik mentua," kata pelakon, Tengku Iskhan Tengku Haidar atau Que Haidar, 32.


*dah lama tak nampak die blakon kan? Memang real je die blakon tak kira bawak watak ape pon. Aku penah jumpe que haidar in person. Masa tu kt Jusco AU. Sama2 beratur nk bayar tiket parking.. Putih dan kurus jek orgnya...


Sent from my BlogBerry®
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Untung la!

.
aku memang minat kat selebriti chef nih - Chef Wan. bukan ape, suke tengok die bercoleteh sambil main campak² je bahan bila masak... pastu tak payah nak rasa² pon, terus hidang jek... kagum wooo...  hikhik... lain la aku ni, bila masak 2-3 kali rasa pon, belom tentu puas hati lagi.. ahaks...

dan aku jugak follow die punye FB... Chef Wan ni kat dalam tv ke, kat dalam FB ke same je.. suka berceloteh... memang panjang lebarrrr die update status.. i loike.. heheheh... dan baru ni die ade update pasal wedding anak die chef riz yang bakal berlangsung!! sponser tu beb!

untung la kan dapat ayah camni? hehehe....

oh, aku tak suke la chef riz tu dalam masterchef.. cam nyampah jek tengok cam poyo-poyo... haih... tambah pulak bile dengo pasal isu resume tu... lagi tambah nyampah! tapi die dah mintak maaf pon kan? bapak die pon tibaii jugak anak die - dah buat salah!


Wajah Terbaru Anak Sulung Serina Redzuawan

ni gambo terbaru cucu chef wan - anak sulung Serina. kecik-kecik lagi dah hensem si Tristen Tareef nih. dah beso nanti leh jadi model. tak pon chef hensem cam Nik Michael... huhuhuh.. #dah kua pon si Nik, laki aku nyampah ngan die, tapi aku soooka... hehehe

 .

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Metrojaya Sale @ PICC Putrajaya

.
.
warga Putrajaya semua dah tahu kot ade Metrojaya sale kat PICC.. huhuhu.. taon ni rasanya dah 3 kali kot die buat sale kat sini.. eh, ye ke ek?? tapi sale die takde la best sangat kot! #Jusco dihatiku...

tapi takat ni tak penah miss lagi la jejak kaki kat situ tiap kali sale... #kata tadi tak best, tapi itu la yang ko hadap! hahahaha... ye la, dah nama perempuan kan? sebut je sale, terus gelabah. kekekeke...


jom.jom.jom kite serbu... esok rehat lunch panjang sikit, leh la serbu.. komfemmm ramai orang.. warga Putrajaya dah bertambah ramai skang sebab banyak kementerian dah pindah sini... 

tapi oleh sebab aku tak sabar, dah siap bbm lakiku ajak terjah sale ni petang karang pas balik keje.. dah kata umah sebelah PICC kan? #kentut pon dengo... kekekeke...


peace! jom soping! gaji dah masuk....

.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Laksa Pahang #sedap gilerr

.
.
.
selalu kite dengar laksa penang, laksa sarawak, laksa johor je kan?? kalau makan kat gerai tepi jalan, kat pasar malam hatta kat restoran glam dalam mall sekali pon, mostly depa jual laksa penang je. tapi bila sebut laksa pahang? masing² buat muka terkejut! 'eh, Pahang pon ada laksa jugak ker?' hehehehe...

tapi baru² ni ada opismate bawak laksa pahang! wife die buat.. sedappppppp gilerrrr uolls... kuah lemak putih die yang paling marbeles!!!


laksa pahang kuah lemak putih. 1st time makan terus jatuh hati!


Mee lidi - katanya kat Pahang (area pekan, kuantan) je ada jual...


eksesori laksa pahang + sambal belacan... sedappppp.....


eh korang orang Pahang! ari tu ade yang mengaku orang Pahang pon tak penah makan laksa Pahang lagi.. sape? sape? heehehe....

.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Ingatan utk Diri Sendiri~

 .
.
Imam Muda Nazrul wrote:

Janganlah Kita Selalu Mengeluh Dengan Mengatakan Mengapa Orang Kafir Kaya, Berjaya, Mewah Dan Kehidupan & Kesenangan Mereka Jauh Lebih Baik Dari Kita. Harus Diingat Bahawa Dunia Ini Adalah Sementara Dan Pinjaman Bagi Kita Semua. Ini Adalah Kerana Dunia Ini Bagi Mereka Adalah Syurga. Di Akhirat Kelak Mereka Adalah Tergolong Dikalangan Golongan Orang-Orang Yang Rugi...

Biarlah Kita Merasa Bahawa Dunia Ini Tidak Memihak Kepada Kita. Biarlah Kita Susah, Miskin, Dan Hina Di Dunia Ini. Apa Yang Kita Perlu Lakukan Adalah Bersyukur, Redha Dengan Ketentuan Yang Maha Kuasa Serta Teruskan Amal Ibadat Kita Kerana Allah S.W.T Sedang Menguji Keimanan Kita. Kesusahan Kita Di Dunia Adalah Kesusahan Sementara Sahaja Dalam Kehidupan Kita Kerana Kehidupan Di Syurga ( Akhirat ) Kelak Adalah Kehidupan Yang Kekal & Abadi Selama-Lamanya..



Sent from my BlogBerry®

.
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Barang Runcit 1Malaysia

 .
.
ohh... kat kuaters aku #Presint 5 ada bukak kedai barang runcit 1Malaysia. Kedai ni under MAIWP. barang² pon agak murah aku rasa, standard Mydin. lagi pon katanya memang Mydin yang jadi pembekal. Wallahualam.... apa pon Kedai Rakyat 1Malaysia ni menawarkan harga rendah sehingga 40 peratus daripada pasaran biasa...

hari tu sempat gak gi tengok² sambil soping barang dapo sikit... semua barang² kat situ die siap packaging 1Malaysia.. tapi ade jugak barang brand lain. tak semua die cop 1Malaysia.. hehehe....


 hasil borongan


 ais krim 1Malaysia


 
beras 1Malaysia


ayam goreng segera 1Malaysia


 air oren 1Malaysia


 gula & susu 1Malaysia


semua pon 1Malaysia...


resit


harga die murah jugak la... tapi kalau orang yang memang jenis pandang BRAND, die tak suke kot soping kat sini.. hehheh.. aku belasah jek asal halal sudah... so, kalau nak cari barang pape memang prefer kat sini la. dah la area umah aku takde kedai. nasib la Kedai 1Malaysia ni  wujud kat sini.. tapi yang tak best kedai ni takde jual barang basah - ikan, ayam, sayur, bawang.. semua barang kering...  kalau nak beli barang basah, kedai paling dekat kat blok belah sana tapi harga mahallllll giler mencekik nak mamp!!! haih


.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Bila dah berjanji....

.
.
.
.......... harus la kena tunaikan.. ye dak???



asal lalu Alamanda jer, budak hadif ni mintak nak tengok tv besau... bila dah banyak kali mintak, harus la mak die carikan jugak... #kesian kat anak. padahal mak die yang nak tengok!

last movie yang weolls tengok cite Real Steal masa kat Tepeng... best gileerrr kot cite tu! sampai skang hadif terikut² gaya robot tu bertumbuk! sakit weiii die tumbuk kat muka i nih.. haih... pengaruh kuat betui!

so, ari isnin baru ni gigih la pi Alamanda cari tiket... cadang nak tengok Puss in Boots.. tapi ESOK baru kua cite tu.. huhuhu.. so, rembat je la mana yang ado! dan yang penting nak tengok ari rabu coz tiket murah... muahahahah...

 Happy Feet 2

best tak weh cite ni? aku tak penah tgk pon Happy Feet 1. huhuhuh... aku main rembat jer beli sebab cite karton kan? taknak kasi hadif boring dalam tu, so kena ikut taste die lah..


.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

I ♥ Shopping l Polka Chiffon Maxi Dress - Deep Pink by ThePopLook

.
.
lately, aku suke sangat soping online... kalau dulu asyik soping barang anak je, but bile anak dah makin besar, soping kat mall lagi best kut! kena angkut anak sekali masa shoping coz tak boleh nak agak dah baju/seluar tu muat ke tidak... tambah pulak kalau beli seluar... kekadang size tu dah tak padan dengan umur anak kite kan? kang beli suar tu senteng pulak! so, better bawak anak lah! huhuhu...

but this time kesiankan diri sendiri pulak.. nak jugak soping online tuk diri sendiri... huuhuhuhu... selalu keluar masuk ThePopLook tengok dress² cantik dan glam! bile nak beli asyik dah sold out jerk.. so, nak senang terus subscribe je page ni.. any update die terus anta kat emel dan kena alert kat FB jugak.. bile ada stock baru die akan announce... hehehehe.... eh, ramai blogger femes soping kat sini tau.. retiss pon ado!


Polka Chiffon Maxi Dress

dress yang menjadi idaman kalbu... dulu tak sempat beli.. so, bile die restock balik, laju² je click... hahahah.. akhirnya dress ni menjadi hak milikku... kekekek... ni 2nd time soping kat poplook... before dis aku beli blouse kaler ijau... 
 

 it's mine!

kang ade cakap...'eeeee.... nampak ketiak!!' ofkos la aku tak pakai gitu kan...? mau kena pelangkung ngan laki aku.... ko boleh pakai dengan cardigan lol...


dipadankan dengan cardigan putih dan belt merah! 'in' tak???


okey, dah siap!!! jom kite pegi jenjalan!


.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Malaysia Menang Emas l Tahniah Harimau Malaya

 .
Tahniah Harimau Malaya... kebanggaan rakyat Malaysia..


korang nk tahu Rahsia kenapa Malaysia menang ?
sebab....
TEAM Malaysia Hebat.. namun rahsianya ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang pula GURU, dan yg penting Team MALAYSIA ade khairul fahmi che mat yg sentiasa cermat menangkap bola, dan MALAYSIA juga ade baddrol bakhtiar yg sentiasa berikhtiar menjaringkn gol Kemenangan :) kekekeekekee dan yg paling Hebat ialah kerana MALAYSIA ade ONG (Ong Kim swee) Hahah....just a joke..Tahniah Malaysia....Tahniah seluruh rakyat Malaysia..:) - copy from FB CFBSM

 .
pagi ni semua orang update status pasal bola! yeah! dari malam tadi non-stop... kalau menang camni lah, pujian melambung.. kalau kalah???? lu pikir la sendiri...
.
ye.ye.. walaupon aku tengok bola secara on-off jek malam tadi, tapi die punya kehangatan dan debaran tu memang terasa giler... aku buat² bizi layan facebook kat dalam bilik, padahal hati tak senang ni. nak jer join lakiku layan bola depan tv.. tapi serammmmm.... tak sanggup hadapi kekalahan... T___T
.
aku memang fanatik bola... tapi tu dulu la masa zaman remajahh... now, dah kurang  minat seiring dengan umur kot! huhuhu.. selalu camtu lah, kalau laki aku layan bola, aku buat keje lain lah. dah tak kuasa nak melekat depan tv. huhuhu..
.
dan bangga aku dengan rakyat Malaysia... negara kita aman damai.. rakyat kita aku rasa masih tebal dengan adab sopan, tata susila.. aku pelik dengan perangai orang indon ni! mana perginya semangat kesukanan dorang?? sanggup timbulkan provokasi... tsktsk... penganjuran sukan SEA Indonesia ni aku rasa paling teruk kot! dari segi keselamatan lagi laa....
.
Demi keselamatan: pemain naik Barracuda ke stadium
macam nak pegi berperang! Harimau Malaya kena naik kereta perisai barakuda dari stadium ke hotel... apakah??? nampak sangatttt.....!!! hai la indon... kau kata kita serumpun. apakah???

.
http://1.bp.blogspot.com/-h6VeDrS6ojA/TskeJV7TjSI/AAAAAAAADRQ/7jJEhnQBsbw/s400/bako2.jpg
mentaliti....


sebabkan tak dapat tiket nak masuk stadium, dorang boleh pi bako kaunter tiket! wth! tsk..tsk.. walaupon negara kita berbilang bangsa, banyak fahaman, tapi aku rasa tak penah pulak sampai nak berbako-bako nih!!! hai la... mentaliti rakyat depa..... tak ke satu pembaziran tu??? satu hal pulak nak buat kaunter baru.. pakai duittttt tahu tak???





BerSYUKURlah kita rakyat MALAYSIA.....




Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Jawatan Kosong - Temuduga Pelakon Untuk Juvana the Movie

 .
.
Temuduga Pelakon Untuk Juvana the Movie

Pada 21-24 November 2011 di Mutiara Damansara,Kuala Lumpur

Maklumat Lanjut KLIK -> http://bitly.com/TEMUDUGA-ARTIS | www.ohjob.info/



Sent from my BlogBerry®
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Almari tumbuh Kulat. Helpppp!!!

.
.
.
hohoho... aku ada masaelah besarrr punya nih! korang yang baik hati lagi banyak ilmu please share la ngan aku ni yer... macih...

ni almari baju si hadif... dah dekat 2 taon umur almari nih since aku dok dekat Nilai lagi.. kan aku baru pindah kuarters Putrajaya (eh, baru ke? dah 3 bulan dok sini). 

dan masalah yang aku alami adalah almari kiut-miut ini telah ditumbuhi kulat... nyampahhh tau dengan kulat ni! dulu takde pong.. baru² ni die tumbuh... banyak pulak tu..


 kulat yang bermaharajalela....

baju² hadif semua aku dah keluarkan dari almari nih.. aku dah kasi bersih minggu lepas.. tapi pagi ni aku tengok die naik lagi... gerammmmm....

korang! ape yang patut aku buatttt????

aku ade gak search pasal kulat ni.. info tu cakap maybe pasal persekitaran sejuk tu pasal kulat tu tumbuh... ye la kot sebab skang kan musim ujan.. dan bilik hadif pon cam gelap skit... tapi masalahnya, kulat ni tumbuh jugak kat almari buku aku kat bilik terang... haih!!!!

korang penah jadi camni tak????




Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

20112011

.
.

cantik tarikh haini kann? cuaca pon ok, redup jer.. nak ujan kot! tp syiok gila kot ujan di pagi minggu. leh sambung tido. nggeeee... @___@ tp anak dah bangun, so omak pon kena la bangun jugak!

Oh! Haini adalah hari ulangtahun my ayah yg ke 59 taon. Moga ayah dikurniakan kesihatan yang baik dan umur yg panjang.. Serta Bahagia di dunia dan akhirat...

Jab lagi nak call ayah kt kg. i wonder apa la yg my parent ng adik2 dok buat kt umah tu. Rasanya tgh mengemas kot memandangkan makteh hadif nak kawin bulan depan. Ohh i love kenduri coz that time umah kite akan penuh dengan sedara mara... Satu umah riuh...

Dan aktiviti haini adalah lepak di umah sajok.. Nak mengemas umah dan menyental bilik ayor...

Uols berjalan ke mana?


Sent from my BlogBerry®
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Jawatan Kosong Kerajaan | Swasta

.
.

Kekosongan di Majlis Perbandaran Kajang (MPKj)

Maklumat Lanjut KLIK -> http://bitly.com/APPLY-MPKj | www.ohjob.info/

Tarikh Tutup Permohonan Pada 23 November 2011




Kekosongan di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Kedah

Maklumat Lanjut KLIK -> http://bitly.com/UiTMKDH-CAREER | www.ohjob.info/

Tarikh Tutup Permohonan Pada 23 November 2011



Sent from my BlogBerry®
Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

Sandal Vincci Murah² - Harus Rembat 4 Ketul

 .

.
 hooyehhhh.... dah kata murah kan? harga dalam RM16.50 jek sepasang...


 ada kaler pink, biru n pepel.... semua cantikk! tapi bukan semua aku punya lah! aku punya seketul jek kaler pink tu ha... dah nama bff kan? sorang beli, harus semua pon ikut beli... hehehe.. lagi pon murah amat!


 mine. siap berzip emas lagi.. muahahaha..


 pepel pon menarik!


biru menyerlah jugak...

beli kat Vincci Alamanda... masa weolls pegi tu banyak saiz dah abis.. saiz 7/8 memang cepat sold out...


p/s : terapi aku murah² jerk.. ukur baju di badan sendiri la katakan... hehehehe..

.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥