Hadiah daripada Fareeda Nyata Jelita sempena Besday!

 .
.
muahahahahah..... hadiah la sangat kan??? kalau hadiah selalunya dapat free, tapi yang ni kena bayo jugak... kekekeke.... hadiahnye berupa 50% less untuk satu tudung... tapi ok jugak la.. kalau takde less, jenuh jugak nak pikir 4-5 kali nak beli ke tidak. adehhh....


 dapat jugak paper beg setelah berkali-kali dapat plastik beg oren tu jek...


oh, sbelum tu meh nak bagitau.. Fareeda akan bagi diskaun 50% untuk besday girl untuk sehelai tudung sajok.. just pegi kat kaunter, tunjuk ic.. so, dapat la separuh harga... ngerti? aku pon jarang² shoping kat Fareeda nih.. sekali pegi, selai tudung je aku rembat.. mostly shawl je lah sebab tu paling murah kan? muahahah... dis time sebab dapat 50% kan? harus la aku rembat selai.. bukan senang nak dapat 50%, crazy price pon tak sampai separuh harga tau!

malas nak bebel panjang.. kowang pon sure malas nak baca aku tulis ni kan? masing² tak sabau nak tengok tudung aku kan? miahahaha.. 






















































scroll sikit lagi.....






























































cantik tak uolls???

dapat jugak tudung pink! mau pakai masa kenduri makteh hadif kat johor ari ahad nih~

.

17 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

walaupun kena bayar tapi se[paruh harga ..seronok weiiiiiiii...mana nak dapat betul tak???

♥mama eza♥ said...

cantiks jek tgk org pki...tp dah lame xpki tudung awning ne..takut buruk lak..haha

eima said...

weh klu tak penah beli bleh ke dpt 50% utk besday tu ...
klu gitu aku nk la pi beli ... klu guna ic org jantan bleh tak .... hehehe

♥cikmOt♥ said...

aku tak tau nak kata cantik ke dak...sebab kena nengok si pemakainya sekali...kata bakal model fareeda yang baru kan...lalala

MRS. K said...

eima ~ boleh je wei... aku pon bukan ahli pong...

Nad @ MamaZakwan said...

canteknye...!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantikk!

MrS. F!zA said...

selamat berparidah ke batu pahat..org batu pahat tgk you tak kelip2 nanti ..hihihi

Chekgu Azrine said...

cantikla...jeles..

LiErOSe~QiEmi said...

ko pakai, kasik tunjuk itu gambar baru leh komen lawo ke idok hihihih

Cik Puan*PIE said...

cantekkkkkkkkkkk nyeeeeeeeee....

Qhaifa Nur said...

sangat..sangat...sangat cantik..

mikamusz said...

banyaknya ropol.. mesti cantik sangat

Sidratul Muntaha said...

ko mmg boleh la jdi duta fareeda weih
sokmo beli tudung dia..
aku takdan la nak memebeli
suke nengok org pakai jer..

.::Lynn::. said...

hadiah besday nak apo?

ibuhebat said...

wow.. glam abis tudung tu.. hehe..

jemput ke blog ai http://hebatkan.blogspot.com Salam perkenalan :)

ratna said...

Ni yg jeles ni...cantik!