Ini sangat COOL!

.
.

jenjalan kat Groupon jumpa baucer nih! waahhhhh... sangat² cool lah! semua ni hanya RM33 sajok! harus la cool sebab dapat masuk snowalk kan? ngehngeh...

hajat di hati macam nak beli TAPI redemption period die sekejab sangat lah! till 8 Febuary aje... adeh... dalam masa terdekat ni belum berkira-kira nak pi sana.. last pegi sana masa tahun 2010. check entry kat SINI. now dah banyak perubahan die ye dak???

bulan ni nak berjalan. bulan depan nak pegi berjalan lagi.. so, ICT blom masuk list! muahahaha... takpe, maybe next time.. korang yang nak pegi cuti² ni boleh la beli yek! n have fun!

.

4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kejap bebeno....
tggu next deal la..

eB ezrin said...

mslhnyer anak2 x reti nk men lagi. hu3

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan ~ ha.. tu la kan.. tak sempat nak set date pon

munna said...

tak pernah sampai lagi ke ICT