Sambutan Hari Jadi di Garden Alamanda

.
.
okey.. banyak benda nak story nih.. aktiviti cuti sabtu ahad memang full dan beshh! tapi pe pon aku nak abiskan dulu entry besday aku last week punye! hehehe...

eceli dah lama aim tempat ni for makan². saje je nak tunggu besday aku baru nak makan kat sini.. hehehe... oh, harga food kat sini aku rasa ok la.. tak mahal sangat kot! mampu makan gitew.. hikss...


Garden.. menghijo je...


konsep english deco. alangkah besh nyer kalau dapat deco umah gini.. tapi jenuh gak nak mengelap barang² putih ni ek? huhuh.. minat tu ada tapi oleh sebab sikap kemalasan menebal dalam diri, so pendam je la hasrat tu.. hiks


ni deco sbelah meja aku. cantik ohh!


jom layan menus' malam tu :

 kek besday aku yang cinonet dan berharga RM8.90


 air yang diorder...


 ayah hadif ni hantu steak!! sedap gilerrr kot steak nih!! slurppp...


 potato chowder kot!! sedap jugak tapi kat Fish Manhattan punye chowder way better!


dan dalam chowder tu ade salmon!!!! yummy......


 mee sup untuk hadif.. banyak betui ayam dalam ni.. dan aku rasa die letak pak aji byk kot! ke letak pasti sedap telebih.. ngeeeee~


 gegor-gegor hadif snap! adeh... baru nak feel makan bersuap!


snap sebutir dua buat kenangan... pasni taktau bile nak makan kat sini lagi.. ayah hadif ni jenis suke buat eksperimen tempat makan... gud thing, merasa la aku makan kat tempat² berlainan.. hhehehe..


mengembang pulak idung tu! hehehe


buaian pon ado..


 ada piano tapi takde orang mainkan pulak.. suasana agak so-so je la.. tak romantik betui malam tu..


 total makan haitu :p ok kot setaon sekali.. huhuhu


snap kat buku menu


snap dari luar kafe


lepak jab kat luar.. dan dipaksa suami begambo kat sini. bole?


 lawo Alamanda waktu malam.. lampu liplapliplap gitew...


sebelum balik, kasi snap se das kat belah belakang the Garden nih.. 


p/s 1 : nanti boleh try lagik! steak die sedap nak mampss!
p/s 2 : caption nak cepat dan malas nak tulis pepanjang!
  ...

.

10 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

lawo la restoren tu...

umie said...

wah bestnyer...nanti tunggu anniversary nak g ctu gak la..ni asyik g SR jer jer...

MRS. K said...

LiErOSe~QiEmi ~ memang lawo.. sesuai candlelitedinner..

umie ~ ha.. sekali sekala ubah selera. ye dok?

eB ezrin said...

cantek viewnyer kan? :)

|| NaFiRaa || said...

canteknye hiasan kat restoran tuh~ macam kat luar negara..best!

Mama Gee said...

mamanya makan kek dgn potato chowder sajekah? :)

MRS. K said...

Mama Gee ~ potato chowder + salmon + mee sup si hadif... muahahaha

~aSHa~ said...

kalo sha ada leh main piano tu lagu besday to u

eima said...

tak mampu aku nk mkn kat situ...huhu

Serikandi Aishah said...

Tp lokasi nya kat mana?