Tempat apa yang Best di Batu Pahat??

 .
.
orang BP, anyone???


baru aku pasan aku tak publish lagi gambo wedding adik aku kat belog. ngehngeh... kejadian dah lama pong.. inai kat jari pengantin pon dah nak abis.. muahahaha....


free style la sangattt.....


sonok hadif dapat pakcik baru eh... bertambah sorang lagi untuk di pawww! duit raya kasi banyak skit ye pakteh...


merah hitam itu menawan~


hari Sabtu ni kami akan berkonvoi ke Batu Pahat, kenduri belah pengantin lelaki pulak...kendurinya ari ahad. ni 2nd time la nak pi sana.. before dis pegi masa amik barang abang aku yang abis study kat kuittho (masa tu).

taktau la sempat pegi bejalan ke tidak kat Batu Pahat tu.. coz gerak dari sini pon dah tengahari.. mak ayah aku gerak dari Perak ke KL pagi Sabtu tu.. then, kami jumpa kat sini baru la konvoi ramai². gitew...

lepas kenduri nak terus balik coz aku dah booking apartment kat Tiara Beach Resort PD... nak berendam lama² kat dalam pool yang terbesar kat mesia tuh! ngeeeee~

can't wait! aktiviti cuti² yang mengujakan!!!
.



8 comments:

ibu MZW @ farah idayu said...

selamat bercoti2 sekali ngan bertandang lah kan..hehe..cantik baju panten kaler merah itam tuh..suka tgk ;)

umie said...

tu kampung my husband kay...erm..apa yang menarik ek? biasa jer kot..selain namanya bt pahat..nama lainnya bandar penggaram..balik sana umie suka g makan2 jer..shopping complex pun besar gak la...hehehe...tu jer la umie tau...

@e_da said...

kampung sy kat batu pahat..takde apa sgt...shopping mall n wetworld.. tp kalau k kedepansket dr KUITTHO tu boleh singgah ke air hitam (brg2 seramik or souveniur).. sana ada mcm2 sket kalau nak pi cuci mata...hihi

Chekgu Azrine said...

Bestnya cuti2 malaysia!!!

eima said...

betui tu eda wetworld je ade ....


beli kepek bebyk... nenas ....

kayyana said...

selamat bercuti mrs k..

~izan~ said...

slmt bercuti..mesti teruja kemain =)

cantik pengantin..tema warna hitam merah tu pun kena je =)

♥mama eza♥ said...

selamat bercoti ....eyh baru pasan muka adik akak cam cousin kiter lor..hehehe