Tercapai sudah hasrat nak Makan Satey Willy

 .
.

satey willy igauan ramai.... akhirnya dapat jugak aku ngap!!!


ni pon salah satu pengaruh blogger jugak nih! sana sini orang dok up pasal satey willy.. sungguh la aku cepat terpengaruh kalau bab satey ni sebab aku memang penggemar no. 1 makanan nih!!

hari tu (tak ingat bila tapi minggu-minggu-minggu lepas) aku pujuk hubby pegi makan kat foodcourt Sungai Ramal tuh.. memang niat pegi nak makan satey.. tapi time tu hari cuti ape ntah.. orang memang padat. dan komfem habis LICIN lah satey tu kan? sobsssss..... *bergenang air mata tak dapat makan....

tapi malam tadi, laki aku bikin surprise.. laki aku pegi kelas agama semalam *Alhamdulillah... balik tu die tapawkan satey willy uolls... terharu mak noks! first time nak makan nih!!!

dan ternyata betul lah cam orang cakap tu, satey willy lagi terbaik dari satey samuri kot!!!

dari segi saiz, rasanya sama ja saiz dengan samuri, tapi satey willy ni lebih berempah.. memang terasa perapan die! kuah die pon sedaaapppppppppp!!! 



i heart satey willy!!! pasni leh pi makan lagi...

.

13 comments:

eima said...

satey willy mmg sedap.... lama tak pekena

MrS. F!zA said...

nasib baik pregnant kali ni hlg gemar mkn ayam n dging..kalo tk terliurrrr

Cho Zila said...

alamak akak ketinggalan kat mana satey willyni.. food court sg ramal ler kan..
satey samuri mmg dah tak termasuk dalam senarai lagi...

MRS. K said...

Cho Zila ~ yep, kat foodcourt sg ramal

INTAN said...

adehhh bikin gue teliuQ jugak nih! jenuh la lakiku nak menapak ke sana plak!

|| NaFiRaa || said...

adeh... terus meleleh air liur nih ha~ sedapnye satey~

Qhaifa Nur said...

memang terliur tengok sate ni...

Nad @ MamaZakwan said...

terpengaruh sudaa...
hehe ;)

Zie Fauzi said...

adoii..sate.. penggemar sate jgk ni... meleh air liur ni.. :)

Cute Mum said...

hehe.. ada juga yang suka makan satay willy..
cute mum aritue rasa teringin sangat nak makan, kebetulan baru dapat duit bowling, terus g ramal juction makan 1 family.. beli 50 cucuk.. licin...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

nmpk sedap..kat mana satay willy nih...??KL ada tak..??

Puteri Satu said...

2 minggu lepas akak g... full pack orang... meja penuh... husband g oder.. orang tu kata.. bang lambat sikit eh.. kena tunggu dalam 2 jam.. pitam doploh kali dulu baru leh makan gamaknye.. hahaha.. last2 ktorang belah..g samuri.. g samuri pun full tapi dia dah ada sistem order..so tak sampai 15 minit.. dah leh ngap... huhuhu

Ummi Rania Raffel said...

cheq terliuq!