Chun Chun - Bayi baru lahir berat 7.04 kg

 .
.
Sape ade tengok berita tv3 malam tadi???? ada berita pasal baby baru lahir berat 7.04kg. memang semangattttttttt betui baby tu... gerammmm jek aku tengok. ni aku copy paste berita pasal tu. cekidaut!
 

BEIJING: Seorang ibu di tengah China selamat melahirkan bayi lelaki seberat 7.04 kilogram sekali gus mungkin bayi paling berat direkodkan di negara itu sejak 1949.

Akhbar Tianjin Post berkata, ibu berusia 29 tahun itu melahirkan bayi lelaki berkenaan di wilayah Henan menerusi pembedahan Caesarean.

Akhbar itu melaporkan pembedahan berkenaan mengambil masa cuma 20 minit dan ibu serta bayi itu yang diberi nama Chun Chun dalam keadaan sihat. - AP 

.

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

ikut tingkap bolehlah...ce ikut pintu...sure rabak banyak weii...huhuhu...MENAKUTKAN...

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ dah tentu la wei.. tapi hebat mak die bawak perut beso ke sana ke mari...

Pretty Ryna said...

alahai...omeynya....demoq dah ni kecik2....hehehehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

fuh semangat...linda lahirkan ilham 4.2kg pun dah rasa mcm nak tercabut bijik mata meneran..mcmne lah kalau gini..

kayyana said...

kus semangat !!!

Ina Hashim said...

salam,

isk....montel amats

kayrul-shah said...

beratnya..dah sama berat ngan anak kayrul yg umur 3 bln...hehehe