Fraser's Hill : The Famous Clock

 .
.


tempat yang WAJIB pergi kalau bercuti di Fraser Hill!

walaupun kat sini tak banyak tempat yang boleh dilawati, tapi sebab ada kawan² n family yang join sekali, percutian ni tetap happening!!! beshhhhh......

.

8 comments:

@e_da said...

kalau ada kawan2 mmg syokk kan.. pic kat jam tu tempat wajib!

eB ezrin said...

eB suker kat saner. tenang & sesuai utk aerish & aed.. drg suker berlari :)

eima said...

aku tak penah pegi tp org ckp berantu betui ke wei

LiErOSe~QiEmi said...

tak penah sampai lagi... tak sanggup nak lalu jalan pusing2... mabuk

Nad @ MamaZakwan said...

tmpt wajib :)
tu trademark bukit fraser tu, hehe...
best kalu gi reramai..
tmpt sunyi pun bleh jadik havoc!

|| NaFiRaa || said...

bestnye.. jelessssss!

syariza09 said...

wajib posing kt tempat jam tu kan..akk ni lom lg sampai sana

kayyana said...

mmg wajib.. tulah bukti kite g bukit fraser. hehehehe.. last org g time org ngndungkan rayyan.. ntah bile nak sampai lg pun tak tau. heheeh