Hati Berbunga Riang!

.
.

InsyaAllah..... will come back on Mac 2012.

percutian yang tak dirancang! langsung takde dalam list untuk tahun ni... sekadar borak² kosong dengan my parent akhirnya dah jadi satu planning for holiday. yippie!!! kesian mak aku tau, nama je orang Kedah, tapi langkawi pon tak penah sampai... heheheh...

oh, penginapan pon aku dah booking. dis time aku amik homestay coz yang nak pegi pon ramai. kena booking awal, time cuti skolah kan? so memang manjang jeeeee penuh.. kami pegi naik kete dari umah mak aku kat tepeng... tak sabarnya coz memang jarang² dapat holiday ngan mak ayah camni. ayah aku bukan jenis kaki jalan punya orang.. lebih suka duduk umah jer.. last weolls pegi holiday sesama kat Pangkor. itu pon taon 2006. so, harapnya percutian kali ni berjalan lancar...

.

14 comments:

MrS. F!zA said...

langkawi again..ekeke

mak ai lg tksuka jenjalan..semua tmpt peranginan dia tkpnh smpi kot kcuali berkursus..ngeee

♥cikmOt♥ said...

hehehe...aku bulan 9 ni nak p cameron...

LiErOSe~QiEmi said...

bestnye... dah lama tak gi sana.. ko je asik2 sampai sana hihih..

Chekgu Azrine said...

selamat bercuti MRS k.. hehehe

|| NaFiRaa || said...

bestnye.. me pon x pernah sampai langkawi lagi nih~

hyazz said...

bess nye...kya pon tak pernah lagi

Qhaifa Nur said...

langkawi..best
seronok bila ramai join..

Masya said...

say dah lama tak kesana.. selama bercuti kesana...

Imaan09 said...

bestnyaa..selamat bercuti.. mesti seronok kan!

eima said...

wahhhhh asek pi langkawi je ek ... aku ni pun jrg noo balik ... tp nk balik bulan 3 gak gak ... sblm start cuti ...kang hotel peuh ngan mahai ...


gilo hape aku ni balik kg dok hotel ...dasarrrrr

MRS. K said...

MrS. F!zA ~ haha.. nak buek camno. dah mak pak nak pegi situ

|| NaFiRaa || ~ tak penah sampai? jom..jom pegi sesame

Mummy Princess said...

Bln 3 nak blk Perlis kg mummy, klu x ada plan apa2 blh ler gi terjah Langkawi. Dah dekat benor dah tu....

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye! hepi holiday!

kayyana said...

selamat bercuti mrs k..