Jom Cuti² di Gold Coast Morib Resort

 .
.
macam biasa, time kelapangan aku suke jenjalan kat web deal² nih.. dah tak dapat beli, tengok pon jadi lah.. huhuhu... then. ternampak pulak deal yang boleh dikatakan besh jugak nih! rasa cam nak beli jerk, tapi memandangkan dari bulan Feb-Mei itinerary cuti² mesia aku dah full, so yang ni kite pospon lain kali la kot.. harap² nanti die buat deal camni lagi lah... ngeee~ oleh sebab aku tak beli, baik lah kiranya aku share ngan korang. kot² ada yang berkenan nak bermalam kat sini kan? uhhuuh



  •  Studio Suite comes with a private bath and jacuzzi
  • Complimentary Breakfast for 2
  • Free Tickets to Access Water Theme Park for 2
  • Free Dinner for 2 (weekdays only)
 
ada jakuzi lagi~


dan yang paling aku teruja nak beli deal ni sebab ada waterpark... sure hadif suke nih! huhuhu... tapi tak dapek la nak beli. cukup² la kot dengan perancangan holiday yang ado... sobss...

eh, korang yang nak beli deal ni, leh klik sini jugak.

.

5 comments:

mama tisya said...

aritu ada blogger p cni..best tgk gmbr2nye...bgs deal ni..nk tgk gk la

*azni* said...

saya tak reti nak beli2 deal ni... ;)

Nad @ MamaZakwan said...

tq!
sangat mengujakan! :)

Jeannie said...

dah ada deal lain.. =)
Coupon valid 23 May 2012 - 23 May 2013


http://www.everyday.com.my/coupons/tr/GoldCoastMoribResortfifthrelaunch.htm

Jeannie said...

dah ada deal baru =)
Coupon valid 23 May 2012 - 23 May 2013

http://www.everyday.com.my/coupons/tr/GoldCoastMoribResortfifthrelaunch.htm