Jumpa Geng² Masterchef! Gambor Panas lagi nih!!!

 .
.
yeyeh!!! hari ni makan tengahari kat luo.. kenyang betui makan nasi kerabu kat Yati Ayam Percik Bangi tadi. dan paling best dapat begambo ngan budak² Masterchef... heheheh...

kebetulan uolls.. we all singgah Yummie Bangi jab tadi.. ade opismate nak beli bahan kek.. masa nak parking kete tu aku dah nampak si Ezani nih... time tu ada 2 orang dok tengah begambo dengan die.. aku apa lagi, terus shout kat kengkawan lam kete... turun je kete terus serbu Ezani depan kedai kek.. huhuhu..

 dah nama doctor gigi kan? harus gigi cantik... ngeeee~

 
 dengan Brian pulak! senget² badan aku ni ha nak pose ngan Brian punya pasal.. hehehe...


sis imelda ni peramah gile kot!!! bestt borak ngan die.... oh imelda puji baju aku cantik... ngeee~


aku sempat tanya kat Ezani, die nak bukak kedai kek ker? die cakap lebih kurang camtu la.. huhuh.. so sesame kite tunggu kedai kek die yer... heheheh... aku dah siap bbm gambo ngan ezani kat laki aku.. kasi die jeles skit sebab die pon minat gak kat ezani nih... ngeeee~

.

15 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

bukan baju je cantik, tudung pun tantek...wink2

Ct Fazilah said...

wah..kak dapat bergambar dengan master chef tu...

mama tisya said...

wah jmpa juara masterchef

♥cikmOt♥ said...

ehem ehem...laki ko minat ezani???

deelira@deeliraz said...

muke ko nak sama dgn ezani kay.. ce ko tgk semula ;)

hyazz said...

kembang setaman...hehehe

~aSHa~ said...

diaorang buat apa kat situ ramai2? cari bahan kek tuk buat kek secara jemaah ker????

eima said...

aku klu jumpe kompom aku tak kenai ...sbb aku tak penah layan cite tuh....

bj mu mmg lawa pun K

LiErOSe~QiEmi said...

bukan baju je.. tudung ko pun cantik.. baru feeling retis bila bergambo dgn artis hihihi

MRS. K said...

deelira@deeliraz ~ mana nak sama zue. aku kembang semangkuk, die selim melim.. uhuhuuh

kayyana said...

uwaaaa!!!! adik jeles taw.... eeee... kenape tak ajak kite...

Chekgu Azrine said...

untung..suka ezani..

ratna said...

Suka dgn ezani & imelda walaupun x tgk sgt masterchef nii.

Masya said...

wah seronoknya jumpe geng master chef

syariza09 said...

igtkan dia puji tudung u cantik...auwww