Your AirAsia booking has been confirmed

.
.

InsyaAllah, kalau takde pape halangan sampai la kami 2 beranak ke USS. This time ayah hadif tak ikut sama. Aku pegi dengan 2 org BFF aku.. Harap2 trip ni menjadi lah sbb tiket pon dah beli. Amik flight terus ke Singapore! Pertama kali kot nak pergi LUAR negara! Huhuhu..

Eh, AA tengah promo nih tp murah utk 2 orang je lah. Aku dapat tiket pegi Singapore RM50 seorang include tax sehala. Ok la kot! Murah jugak tu.


Sent from my BlogBerry®

8 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waa.. sonot tue..
biler?

♥cikmOt♥ said...

selamat pergi dan selamat pulang...

jangan lupa fm dari uss tuk aku...hehehe

munna said...

bestnya.... kak munna ntah berapa kali cuba booking tiket murah tu...tapi asyik waiting je... give up dah rasanya

MRS. K said...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ ~ InsyaAllah bulan april

myaishahhafiz said...

syoknya bleh pergi USS,
Sya nie dah sampai singapura tp belum sampai USS..

mama tisya said...

slamat cuti2 USS

kayyana said...

wah bestnyerrrrrrrrrrrrr.... dpt g singapore pun jadilah kan kan kan

mikamusz said...

Mesti best.. Hv fun.. X sbr nsk tunggu entry oversea dr mama hadif