Beli Beg harga RM10 dengan Retisss uolls....

 .
.
yeay! dah setel kemas baju-bajan segala... 2 bijik beg untuk cuti 5 hari.. ok la tuuuuu... hehehehe..

malam tadi aku dah setelkan packing baju.. baju² kotor pon dah siap berbasuh. kemas dapor, umah pon dah siap vacum dah... almaklumlah, selalu ari ahad aku kemas umah, tapi kan nak pegi bercuti ni. so, setelkan la siap². huhuhu... 

InsyaAllah, pas balik keje ni terus gerak balik kampong kot! tapi bukan leh caya sangat laki aku tu, kang last minit ade la keje² die kat opis tak setel lagi.. adeh... dah la haini sepupu aku dah siap booking bilik kat Bukit Merah Laketown. nampak gaya, sampai sana terus masuk bilik tido je la kalau dah sampai tengah² malam buta.. huhuuh..

oh, berbalik kepada tajuk, nampak tak beg hijau tu? beg tu aku beli kat jualan bawah opis ni haa.. ada artis jual beg tu kat jualan tu.. murah je uolls.. RM10 sajok! boleh tahan besau gak beg tu...

cikmot, pinjam gambo!!

ni la artis somi isteri yang dok menjual beg kat jualan puspanita bawah opis nih... beg yang die jual kebanyakan semua harga RM10... dari beg sekolah, beg sandang, beg balik kampong.. semua ada...

.

10 comments:

Sidratul Muntaha said...

yg laki tu aku cuma kenal as bapak qalesya sbb ari2 dak aqil tgk citer qalesya kat astro ceria.
nama dia aku tak ingat
ehhehe

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. murahnya beg dia jual.. amboi2.. retiss gitu..

eima said...

wei tak jd jumpe ko kat langkawi ... aku tak jd balik ...hehehe klu x leh publish dlm blog terserempak blogger kat pulau lagenda kan kan....

beg tu mmg murah .... suruh die jual2 kat opis aku gak suggest ke die ye ....

SyaNa said...

eh eh murah nye
mana nk jmp beg 10 hinggit la ni
jarang sgt la

Qaseh Suhaida said...

murahhh tuuu...dpt jumpa artis pulak tuuu.

♥cikmOt♥ said...

erkk...bak sini komisyen...hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

ooo, depa ni somi istri ke?
baru la ku tahu, hehe

rm10..? belikan 3 bleh tak?
plz, plz, plz... ^_^

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan ~ seriyes??

LiErOSe~QiEmi said...

diorang suami isteri ke? tak penah tau pun hhiihi

syariza09 said...

oooo br tau depa laki bini