Entry Jakun l Baru First Time berTutiPuti

 .
.
orang lain dah jemu kot makan benda ni, aku jer baru nak try test! huhuhu.. eh, ade ke yang belom penah try??? cer ngaku... hahahhaha...

aku skang kan superMak coz laki ku outstation 2 minggu!!!!!! so, pergerakan masa hari cuti tu terbatas sikit la.. tak boleh nak pegi jenjalan jauh² huhuuh.. boleh tu, boleh la, tapi sejak dah kawin ni jadi malas nak bawak kete jejauh.. huhuhu.. lebih suke dok sbelah, leh layan blues! ngeeee~

so, untuk minggu ni adik aku aka makteh hadif teman aku kat umah.. almaklumla, die pon PJJ ngan hubby die. sorang di cyberjaya, sorang lagi di JB.. lagi sadis... kesian... huhuuh...

Sabtu lepas weolls pegi setelkan gambo pasport aku n hadif. lepas tu terus ke Tutti Fruity Presint 15 untuk basahkan tekak.. saje nak try test! orang cakap sedapppp sangat! huhuh..


 2 bekas ni harga dalam RM12.++. aku siap pesan ngan makteh jangan amik eksesori yang berat² kang masa timbang kena bayo mahal! hahahah.. kata nak belanja kan? tapi siap pesan lagi jangan amik memahai! hahahaha.. memang dasar kedekut! kekekeke

.
 yang kaler maler ni ofkos la hadif punye... ini pon aku buat tapisan isi dalam ni.. hahaha..


muka ceria dapat makan aiskrim mahai...


tapi.. tapi.. tak menepati piawaian tekak aku kot! aku lagi suka air yogurt bliss tu.. aiskrim yogurt? naaayy...huhuhu


hadif cakap sedap! sedap! budak² ape je yang tak sedapkan? asal aiskrim semua sedap! adeh....


dan malam tu kami dinner di KFC The Mines.. ngehngehngeh... dalam malas² nak drive kete tu, sempat lagi aku terjah sana.. hahahaha... ni satu kes! suka sangat makan atas meja!


pegi mines semata² sebab nak beli barang kat Daiso... barang apekah yang penting sangat tu????? jengjengjeng.... esok aku cite yer....

.

5 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

yeeee aku ngaku.. aku tak penah makan eskrem mahal tu.. ntah, rase cam tak bebaloi habiskan duit tuk mendalah tu.. cinonet je, tapi mahal ya ampun hihihi

MRS. K said...

LiErOSe~QiEmi ~ hehehe.. kalau takat nak try merasa tu boleh je bunge... orang kata buat lepas ngidam.. hahaha

hazila said...

Akak pun nak ngaku jugak.... hehehehe dah 3,4 kali nak cub tapi tak cuba cuba pun.

munna said...

kak munna tunggu tutti ni bukak kat star mall baru merasa aiskrim ni nanti kot

Nad @ MamaZakwan said...

saya pun ngaku, saya tak penah makan pun
kalu la pi tutti frutti nnt
(utk merasa)
mmg berpandukan pesanan kawan2 blog je la, hehe...