Hadiah Besday dari Opisku

.
.
haitu dah up entry makan² sempena sambutan besday opis! now nak tayang gambo hadiah yang dapat untuk besday boy/girl... ngeeee~ haitu masa discuss dengan AJK Kelab opis, Pengerusi kitowang cadangkan hadiah besday taon ni buat lain dari yang lain skit la.... idea karikatur ni dari dia lah, dan pelaksana ofkos la aku yang kena selaku setiausaha kelab.. hehehe... so, dari website, ke belog, ke FB semua aku search sape leh lukis karikatur ni.. last skali jumpa kat FB En. Azhar.... murah jugak die amik upah! RM10 untuk black n white saiz A4.

cubaan amik gambo sendiri


sama tak? sama tak?


dan aku tempah untuk hubby n hadif skali... baru la aci kan? huhuhu.. frame pulak beli kat ikea RM9.90 sebijik... tak sempat nak gantung lagi... nanti² lah... huhuuh...

oh, kalau sape² nak tempah jugak meh aku kasi FB pelukis karikatur nih. korang leh request ape jenis style korang nak gayakan.. nak jadi catwoman? angelina ballerina? ha.. sebut je nak ape. komfem die leh lukiskan...

My Caricature Group

.

5 comments:

kayyana said...

eh,,,murah nyer??? best nih.. kak kalau g ikea kirim frame jugak leh.. hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

sejibik sejibun tu yg kagum tu..
sbb kengkadang ada karikatur ni die buat tak sama ngan muke customer tu, huhu

eima said...

serius mmg murah klu laki dak opis lukis RM50...gilo gilo... nk jugak la nanti ... balik kira duit dulu ek ...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantik la, nak gak try murah plak tu, dia ada wat untuk penghantaran ke?

Aleyn said...

Hmm....nice,...sekali sekala gantung gambar karikatur lak ...terserlah kelainan..ye tak