HOHOHO... ini lagi MURAH! 2D1N Stay Family Holiday for Up to 6 pax at Genting View Resort, Genting Highlands at RM99!

.
.B
Baru baca pasal Genting View Resort kat belog Manje, tup² tadi masa dok skodeng kat streetdeal ado pulak deal murah penginapan kat sini! giler kentang murah tu manje kalau nak compare rate RM385 yang ko cakap tu.. huhuhu... tapi yang ni rumah persendirian la ek sebab kena amik kunci kat Puchong sana... ngehngeh...



so selaku duta penginapan murah segala jenis DEAL (sendiri bagi gelaran) meh aku nak review pasal deal ni. muahahha...

  • Up to SIX (6) people can stay in Genting View Resort’s Family Studio (Open concept)
  • Redemption period : 8th March 2012 - 31st August 2012
  • Customers can make bookings to stay from March 2012 to October 2012
  • Vouchers available for weekdays! (Mon. – Thurs) excluding weekends, public & school holidays (surcharge applies, subject to limited availability)
    • Surcharge applies for Public Holidays (RM50) and Weekends (RM80)
    • Only accommodation, no breakfast
    • Resorts are privately owned & not under GVR Management
    • Keys are to be collected and returned in Puchong, Selangor

     untuk maklumat lanjut, klik STREETDEAL

    .

    4 comments:

    eima said...

    wooohooo mmg murah pas ni pepe hal nk booking ke hape ke ... aku tanya dgn ko dulu le ... dr dpt yg mahai tp maintenance out better murah2 sajo kan kan ....

    Nad @ MamaZakwan said...

    giler murah!
    tp tu la...sape plak yg nak gi cuti2 time weekdays, huhu!

    ♥cikmOt♥ said...

    apa yang bestnya bermalam di gentingn weii...baik kameron lagi...hehehe

    munna said...

    sejak kahwin tak pernah lagi naik genting....