Neelofa & Family : Cantik-cantik semuanya....

.
.
pic credit to Mangotouch FB/Blog


 hehehe... pilih-pilih...



seriyes memang lawo² n hensem² belaka adik-beradik neelofa nih! mak die lagi la cantik! aku takde la minat pon die ni.. drama die blakon pon baru satu aku tengok... tapi yang aku tak suke kat neelofa ni satu jek.. seksi terlebih kot!! huuhuh...


http://jomdownload.premiumleech.net/blog/wp-content/uploads/2012/02/Ijam-Non-Yankee.jpg
1st drama aku tengok lakonan die cite Ijam Non Yankee. ok la.. boleh tahan gak cite ni.. dalam ni die pakai tudung kan? tak make up, tapi tetap cantik.. kena asah lagi bakat lakonan die coz still nampak kaku.

.

11 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

suke die ni..
budak mrsm langkawi ni dulu
cantek lawa tp suke pakai ketat metat ;)

mmg adek bradek lawa2..

Bionic women said...

mak dia cantik kan???
semua cantik...

Mama Ema said...

a'ah tak dinafikan..

MamaIcha said...

seksi mek nie...nasib la cantik!!! rasanya dia dgn hans isaac kan??? :D

maszmadi said...

orang dah cantik pakai apa pon cantik kan... seksi?? huhu no komen...

erm moga dia berjaya lah kan...

LiErOSe~QiEmi said...

sebab lawa la dia seksi weh.. klu tak lawa dia takde la pakai sekci hihhi.. tp dia mmg lawo pun

lovelywa said...

akak pun takde minat sgt kat dia nih..tp asben asik2 neelofa..nyampah!!

Lynn Hamzah said...

memang dia lawa la...satu family lawa...

notti netti said...

yer satu family lawa and handsome...ikut mak dia nih...mak lawa.

ratna said...

Dia ni mmg keturunan cantik2 kot....dah tgk filem azura ke?

MRS. K said...

ratna ~ belom tengok la dear... huhuuh.. tak minat hero die kot