Penginapan 2H1M di Resorts World Genting, First World Hotel hanya RM48

.
.
sesapa yang terasa nak bercuti ke Genting dalam bulan April ni boleh la tengok² mydeal nih kot-kot berkenan.. ngeee~



tapi syarat baucer ni yang buat tak best tu!

  • Stay date is strictly valid from 2nd-5th April 2012 (Mon-Thurs) only


  • p/s : bila la bleh nak pi Genting lagi nih?? ni antara tempat ayah hadif takmau pegi kot! sebab die gayattttt... gayat naik cable car, gayat naik roller coaster.. hehehehe...

    .

    7 comments:

    eima said...

    smlm dah pegi aku mmg tak leh blah pi genting ...sakit pala ....

    Imaan09 said...

    ni klu pakat pegi ni,bleh buat gathering la jawabnya..sbb stay date 4ari je.hehe..anyway, thanks for the info

    fathiah said...

    arghhhhh.... kenapa ade tarikh tu.... erm..sedih2

    kayyana said...

    allaaaaa... voucher ni tak sah time weekend ke?? grrr..

    eB ezrin said...

    lor, sp yg nk gi waktu g2 tuh? hu3

    LiErOSe~QiEmi said...

    aku pun dh lama xnaik sana, gian nk gi lg hihi

    Chekgu Azrine said...

    menarik.. tp tahun lepas dh naik lbh dr 3x kot.. hahaha