Pertama Kali kot!

 .
.
seriyes.. ni pertama kali aku beli payung cap Avon.. dan aku pon tak ingat bila kali terakhir aku beli payung! 6 taon lepas kot masa mula² kerja sebab time tu pi kerja kena naik bas.. payung sentiasa kena standby kot² hujan satgi tak pasai² berpayung daun pisang. huhuuhuh....

lepas tu tak beli dah sebab dok harap payung subsidi opis bagi je la.. ngehngeh.. lagi pon aku bukan pengumpul tegar payung macam orang tu! beliau memang tegar giler kot sebab everytime kat katalog avon tu ada promo payung baru, komfem die beli.. bukan untuk pakai, tapi untuk collection sajok! payung pon still dalam plastik lagi lol!


 ni gara² mek lynn la ni dok puji² payung design baru ni lawa.. sekali dengan aku terjerumus! adehh... but seriyesly aku suka kaler ijau dia..

 tengok! sekali brapa batang payung die beli.. kawan oder katanya...


 kat opis aku ni ade oficer yang jual avon.. memang slalu amik barang kat die sebab boleh guna dulu bayar kemudian.. miahahahah... entah bape dah amaun lam buku 555. adeh..


lawo kan? selalu design munge². tapi kali ni lain skit thats why aku pon tertawan.. huhuh..

eh korang yang nak beli jugak tu, sila belek katalog avon sekarang dan oder kat kakak/abang opis korang yang jadi dealer avon.. mesti ade kan???? ngeee~

.

7 comments:

SYANI said...

Jarang jugak beli payung Avon, tapi sebab design ni cute, saya pun dah terjebak beli...

MRS. K said...

SYANI : kan? yang ni pon dok peram kat opis lagi tak guna.. uuhuhuh

~aSHa~ said...

ai antara pengemar @ pengumpul payung...nti ai tayang koleksi ai yer....


nak ke avon...desuuupppp

Lynn Hamzah said...

memang cun arr payung avon yg baru nie...nak beli jugaaakkk...

eB ezrin said...

cantekla. suker :)

deelira@deeliraz said...

csntik corak dia kay.. biasanya bunga ajer..

kayyana said...

mak mertua yana adalah peminat payung avon.. so menantu die cilok satu dua.. hehehe