Saya SUDAH! Anda? Jom daftar anak PRA-Sekolah!

.
.

baru lepas daftarkan Hadif untuk pra sekolah taon depan... kalau boleh nak skool dekat sbelah umah, tapi yang tu still dalam pembinaan la.. maybe taon depan baru bukak kot! huhuhu...

tak tau lagi taon depan nak anta sekolah mana, kite survey dulu nanti baru buat keputusan...klu anta pra, kena cari transit la pulakkan? kena kua opis amik anak time tengahari... kalau boleh nak la cari skool yang boleh jaga anak kite sampai petang, ye dok? huhuhu.. so, wait n see je lah! mana yang terbaik, saya mesti pilih!

untuk daftar PRA dan DARJAH 1, sila klik SINI

.

10 comments:

kayyana said...

hadif dah 5 tahun ek tahun ni?

Lady Lavender said...

Wah sudah daftar ya.. Bagus..bagus. My solehah belom boleh daftar lagi, x cukup umur untuk pra, tunggu thn depan daftar utk darjah 1 teruslah. Tapi, kena bersaing sengit jugak kan bab daftar mendaftar ni, tengok pada pengalaman kwn2 yg daftar anak-anak lah terutam sek presint 9 & 8 tu.

ummiaqeef said...

dah bole masuk pra ke thn dpn?

MRS. K said...

kayyana ~
hadif umur 3 tahun 4 bulan.. taon depan 5 taon la.. hehehee...

ummiaqeef
~ boleh la utk 5 taon

ratna said...

K, hadif lahir thn 2008 ya. Kalau mcm tu nak cuba utk laila gak la..

MamaIcha said...

saya belum masa lagi :D

deelira@deeliraz said...

oo 5thn dah blh masuk pra ye.

kat kontan ni kena 6thn. so thn depan acad tadika kemas dl.. tahun satu lagi baru pra

MRS. K said...

ratna ~ yep.. taon 2008

|| NaFiRaa || said...

belom daftar lagi nih~

eima said...

aku yg KPm ni pun tatau pra utk 5 tahun ade ek ....nk apply gak la ...