Minggu Sengih sampai Telinga Orang Gomen...

.
.
minggu ni kakitangan kerajaan senyum simpul la ek? tapi seminggu je la, minggu ke dua dah start stress balik sebab duit dah makin kering! hahahahaha.... *aku ler tu....
.
 
 sistem e-penyata gaji

gaji baru dari jumaat last week dah boleh check kat web e-penyata gaji.. aku sempat tengok kejab je before balik keje, pastu haini ingat nak print, tapi omakkkaaiiii... lembabbb bebeno! haih! dah bape kali ntah kena login tak lepas² jugak! 

ok la, selamat buat planning la ek untuk yang dapat gaji lebih bulan ni! soping baju rayakah? ngeee~

.

6 comments:

eima said...

bj raya dah beli lama dah.... simpan la incase memerlukan wang yg byk ...

Sidratul Muntaha said...

mak dah tgk
bling bling..
syukur.
alhamdulillah

Myra Jay said...

Boleh pau kat en suami..heheee

|| NaFiRaa || said...

waaahhh..masyukkkk.. syukur~

.:Mama Dhia:. said...

dah selamat save & print jumaat lepas..hehehe...

bunga_rose said...

weh KGT blom masuk kan k??