Newborn tooth?

.
.

 eceli, dah 2 hari kot aku sakit gigi.. taktau punca dia dari mana? gigi berlubang kah? or gigi bongsu baru nak tumbuh? adeh.... tapi sakit giler kot! nak tido pon tak selesa... nak makan lagi la susah coz leh kunyah sebelah kiri jerk.. gigi sakit belah kanan..

sape² tau cane nak buat bagi hilangkan sakit gigi ni?? malassss betui nak pi jumpa doktor!


.

4 comments:

.::Lynn::. said...

malas ke takut?? hihihi

Zie Fauzi said...

zie dh byk kali sakit gigi bongsu nak tumbuh... tak de buat apa2 just tunggu sampai rasa sakit tu hilang.... :) kalau x tahan sgt elok gi klinik..

mummy_ayu said...

ayu pun sama..kalu sakit gigi tu ..takut tul nak jumpa doc gigi..kalu dah tak tahan sgt baru gie...selalu ayu amik ubat tahan sakit jer..

.:Mama Dhia:. said...

tumbuh gigi bongsu tu mmg sakit sebab gusi jd bengkak pasal gigi nak kluar....satu lg sakit mungkin sebab gigi tu tak tumbuh betul/senget/tak cukup ruang..kalo jd camtu dentist akak suh cabut..

set gigi saye sudah complete (dentist yg bgtau sebab tak pernah kire gigi sendiri).. yeay... & alhamdulillah, die kluar elok..