Projek Deco² Dapur umah Kuaters

 .
.
last week aku dah share deco² umah pinjam aku tu... so, haini nak cite pasal mendeco ruang dapor pulak.. takde la deco ape pon. aku touch up cermin tingkap dapo je pon! ngehngeh...

 ini la kedudukan tingkap dapo aku.. memang betui² mengadap dapo jiran sebelah! lemah betui laaa.. memang kena berpakaian sopan selalu la yer... huhuhuh...


so, bila kesedaran mula datang, moh ler kite terjah DAISO The Mines... huhuhu...


aku beli sheet ala tinted ni jek!


cara² nak pasang 'tinted' nih...


aku dapat idea bertinted ni dari umah aku kat Nilai nun.. umah tu memang bertinted satu rumah... adeh.. rindu pulak kat umah sendiri...

korang nak tengok tak rupa paras tingkap dapo umah kuaters aku sebelum dideco..? hahaha... segan nak tunjuk! macam umah setinggan indon pon ado... kehkehkeh..... maluuuuuuuuuuuuuu.....
























































hahahahahaaaa..........


haip!!! jangan gelak!!!!

aku dapat idea tutup ngan kotak ni pon dari jiran atas aku... hahaha.. dah aku tengok die tutup ngan kotak, aku pon tiru la asal jiran depan tak nampak kan? muahahahha... tapi aku dah insaf wei.... skang tingkap aku dah lawo dah... nanti² la aku tunjuk k? nak jadi kedekut skit...ngehngeh... kalau ramai request nak tengok, nanti aku tayang.. kalau takde yang sudi, aku simpan je la.. hahahahha...

.

9 comments:

eima said...

ngek aku nk tgk gak ... o0o kat ctu ek beli tinted tingakp ek ... aku nk tinted tingkap bilik air kat rumah la .. bila mlm mandi nampak byg body...huhu ... ai tak pe ...body panpan lapis je ... body sil mil dan byk lg il il lain ai tu ....

Nad @ MamaZakwan said...

ler...semangat dah ni nak tgk perubahannya
adik kite, aunty wawa tu dok kuarters gak..
nak la kasik idea kat die, buat cemane,eheheh...

kasik tunjuk, kasik tunjuk! haha!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nak tengok..boleh deco2 umah pinjam kita jugak..

TeacherAzimah said...

Errr nape x pasang langsir jer kat tingkap ni? Pastu dah guna 'tinted' ni tak perlu langsir dah ek?

syariza09 said...

sejibik mcm setinggan bangla...hahahaha

Mrs. K said...

syariza09 ~ hahaha.. Mana tau? Cam selalu masuk umah bangla jerk. Muahahaha

Mrs. K said...

TeacherAzimah ~ langsir? Untuk dapor takkan kot! Huhu

TeacherAzimah said...

biasa kat dapur letak langsir separuh tu jer. takyah langsir penuh hehe...

deelira@deeliraz said...

olor.. nak tgk ler.. ;)