Selling FAST!

 .
.
Alhamdulillah... bisnes kain kecil-kecilan dengan partnerku si Lynn amat larisssss.... tak sangka sambutan hangat macam ni.. maybe sebab kami jual harga tu murah sikit kot dari blog lain.. harga yang sama anda boleh dapat di Jalan TAR. so, buat apa nak berpanas kat sana kan? just duduk depan pc, pilih², then terus order.. tunggu je kain sampai depan pintu umah/opis... ngeeeee~

so, jom cuci mata sikit....
 corak mickey ni memang hot selling...


 kain dah banyak habis, tapi jangan risau.. korang leh request untuk restock yer...


kain viscose. lembut dan sedap pakai...


boleh tengok dekat FACEBOOK AZLYNN TALIB untuk pilih kain... tapi gambar tak banyak la coz tak sempat snap gambo, kain dah banyak kena rembat ngan budak opis... huhuuh.. InsyaAllah, nanti kami amik stok lagi yer... tenkiu uolls...

.

10 comments:

Suraya Baharun said...

corak mickey yang no 2 tu ada lagi tak??

hyazz said...

good job...hehe

MRS. K said...

Suraya Baharun ~ yang, boleh request untuk restock yer. tq

deelira@deeliraz said...

cayalah...

adianiez AIDA said...

aida amat berminat!! nanti aida jengah fb tu... tak sempat dah nak gi jalan TAR. ter beranak nanti hi hi hi...

*SiRibenMerah said...

chantek2...

Klon Buaya said...

hi..

jom lawat blog sy

Imaan09 said...

hoho..ok2..bye..(nk menerjah fb)

Suraya Baharun said...

kak, kalau cam tu saya nak request la untuk kain corak no 2 tu...berapa RM?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cutenya mickey mouse tu....wah dah jadi tokey kain la ni....