Splash Time with Bloggers

 .
.
 
SMS Contest by Asia Media TV

  hari tu ada join contest sms kat FB. pastu menang pulak uolls.. huuhhuh.. rezeki Alhamdulillah... ramai jugak blogger yang menang : Nana & the gang, Shana, Mz, etc...



so semalam dah sampai pon surat dari penganjur. hadiahnye 2 tiket masuk ke Wet World Shah Alam.. huhuhu.. ingatkan leh pilih mana² wetworld huhuh.. nak jugak pegi yang dekat Melaka punye. ngehngeh.. tapi orang dah bagi free kan? ambik je ler..

so, korang!!! nak pegi berendam biler???? leh together-gether!!!


.

9 comments:

@e_da said...

tahniah syoknya hadiah!

Mama Gee said...

pergi2 jgn tak pergi...pree tu..


***akak pun dh reply kat email tu...puas hati dpt suarakan pendapat...terpulanglah kat derang nk buat camno lepas ni...harap2 diambil kiralah pendapat kita tu..huhu

::NureeN:: said...

mak aii... bestnya...
baru berendam weekend lepas.. :)
tahniah yerr

syanasaid said...

jom nnt kalo jadi buat aksi berendam bersama2 roger aku meh

syanasaid said...

jom nnt kalo jadi buat aksi berendam bersama2 roger aku meh

Nad @ MamaZakwan said...

wah, bleh buat gathering utk bloggers! :)

~aSHa~ said...

rejeki2

eima said...

meriah tu hadiah tu ... tahniah la

mama tisya said...

slamat bermandi manda..best rmi blogger menang